K300i
Re: Sony Ericsson K300
Оффф,майче не ми вярваш,ако е така се поразходи из София и виж сам!!!!
mnoo hubavo tel ama samo 12-MB
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ако имаше примерно 80 MB какво щеше да ги правиш без камера и IR / Bluetooth ?
Между др. ,Sage,на GSM-а има и инфраред,има и камера,така че няма какво да казваш глупави глупости!!!
Nay-dobriq telefon!Evalata na Sony Ericsson za nego:)!TheBestTelephone of the WORLD!!:)))
имам телефона от 6 дена много съм доволен въпреки че някои каэват че камерата е буклук неверваите супер си е снимките ги прави много ясно просто трябва да са на подходяща светлина
мп3 най много 5 съм събирал до сега
беэ да се оврежда качеството,
клиповете също са добри и продължителността эависи от паметта като 2 мин клип горе долу се равняват на 2 мб
има нощен режим на камерата при лошо осветление има 4 ефекта при снимки и клипове
и според мен е най-добрия телефон эа теэи пари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
мп3 най много 5 съм събирал до сега
беэ да се оврежда качеството,
клиповете също са добри и продължителността эависи от паметта като 2 мин клип горе долу се равняват на 2 мб
има нощен режим на камерата при лошо осветление има 4 ефекта при снимки и клипове
и според мен е най-добрия телефон эа теэи пари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ae nqkoi da mo kaje koe e po dobro.NOKIA 3650 ili Sony Ericsson K300
Тея модели са коренно различни.
Имал съм К300 и е голямо дръвче.
По -добре се спри на някой трети модел телефон.
Имал съм К300 и е голямо дръвче.
По -добре се спри на някой трети модел телефон.
-
- Регистриран: 29 юли 2006, 19:29
Telefona ne e ni6to osobeno.Nemoje da se sravnqva po ni6to s ostanalite modeli.Sredno nivo e...
denises26,Nokia 3650 е мн. по-добра от SE K300i,защото има и слот за мемори карти,има и Bluetooth ,има и Symbian. Направо го взимай,не се чуди,няма да съжаляваш.