K608i
Re: Sony Ericsson K608
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_2_2&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10297
Много ти благодаря !!!
Искам да си взема К608i и затова ще съм благодарна ако някои от вас, който вече си го е купил ми препоръча магазин. Изобщо, може ли да се разчита на интернет магазините??
Интересува ме също как мога да проверя дали апаратът е с последна версия software и как става upgrade.
Благодаря ви:)
Интересува ме също как мога да проверя дали апаратът е с последна версия software и как става upgrade.
Благодаря ви:)
Имам К608i от края на декември 2005-а и съм много доволен. Понякога ми се е случвало да си купя нещо и след това да съжалявам, но не и в този случай. Имаше мнения че не му работели радиото и GPRS-а, не е вярно, работят си точно както трябва. За 3G телефон, цената му е много добра - аз го купих за 360 лв. Купил съм му едно Bluetooth-USB адапторче и си джиткам файлове на воля! Единствения му недостатък (при това не малък) е липсата на memory card. Но... съвършени телефони няма, или поне на тая цена :))
Отвори http://setool.net/ там ще видиш един списък с различните версии на фирмуер-ите на SE , разгледай списъка и виж кяо е последната версия ( има си дата на която е пусната официално )
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
и на мен честно казано не ми допада дизаина на този модел
Ти от къде си го купи? Не мога да си намеря магазин където да го продават
Мн. добър телефон и е по-хубав от K700 според мен!!!
Браво,върховни постове!!!
Утре земи напиши по нещичко за ВСИЧКИТЕ модели на nokia.Надявам се няма да те затрудни.
На това му се вика чиста проба SPAAAAAM.
АМАН!!!
Утре земи напиши по нещичко за ВСИЧКИТЕ модели на nokia.Надявам се няма да те затрудни.
На това му се вика чиста проба SPAAAAAM.
АМАН!!!