K608i
Re: Sony Ericsson K608
telefona sony ericsson K608i 6te si go vzimam no ako moga da popitam ima li razlika da li 6te e sony ericsson K608i ili sony ericsson K608??????? molq vi otgovorete mi na vaprosa ako moje po barzo i ako moje da e po email-a mi
Здравеите телефона ми харесва като гледам какви екстри има,искам само да ви попитам дали знатее от каде мога да си намеря софтуер за него и ако някои продава такъв телефон да казва аз искам да си купя имеила ми е [email protected] пишете и ако продавате USB и handsfree и какви цени.
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
a be pi4 q se zamisli relano za kakvo ti e telfon bez slot kato za teq pari mojehs da si zemesh sas slot i po dobra kaemra ?
Е добре даи примери за кои телефони става въпрос дето са до 200-220 лева и да има слот и с под-добра камера и другите да са същите екстри ще съм ти благодарен
-
- Регистриран: 27 ное 2006, 21:38
Ei hora q mi kajete koi spored vas e po dobar K608 ili V600 za6toto ot mnogo vreme se 4udq mejdu tqh i ne moga da se na4udq...
Това е К600, правен за о2 май, но не съм сигурен. У нас му се слага фърмуер на К600 и си работи добре. Не му харесвам тъпото меню!
Абе , какви са резолюциите на клипчетата на V600i , K600i и К608i и на S700i.Питам защото се колебая между тези телефони , но тъй като камерите са еднакви(1.3МП) и искам да знам има ли разлика в качеството на клипчетата.Благодаря.
-
- Регистриран: 01 авг 2006, 22:56
Абе как да няма zoom бе мн сте зле.Нагласи си размера на снимката и ше можеш да приближаваш.Като не знаете по-добре не пишете.А пък относно камерата-Супер си е.Не вярвам да намерите по-добра камера 1.3 mp
-
- Регистриран: 17 сеп 2006, 14:26
Re:Problem...
Когато ми е включена втората линия и някой ме потърси докато говоря, телефона изключва. Срещал ли е някой този проблем и има ли разрешение?
Re:Problem...
Никога не съм срещал такъв проблем. И за да го решиш вероятно ще трябва да си преинсталираш софта на телефона. Сложих си на моя К608 софт на К600 и нямам никакви проблеми, дори и радиото ми работи сега иначе, докато бях със стария софтуер нямах иконка за радиото в менюто и за да го пусна трябваше да влизам през сервизните тестове.
Ако не можеш сам да го преинсталираш го занеси в някой сервиз и за 15-20 лв ще ти го направят.
Ако не можеш сам да го преинсталираш го занеси в някой сервиз и за 15-20 лв ще ти го направят.