Сравнение между Huawei P20 pro и Blackview BV9700 pro
-
- Регистриран: 21 ное 2019, 17:56
Сравнение между Huawei P20 pro и Blackview BV9700 pro
Здравейте, и моля за професионален съвет! Нека да ми отговорят хора, които имат поглед върху двата модела телефони. В голям избор съм от много време. Изискването ми е да взема телефон, който да снима много добре на първо място! Това значи да снима вечерно време по-реалистични снимки. Второто изискване е да има яка батерия, която да издържа в интернет повече от ден. На тези двата съм се спрял, но в рамките на техните цени ако ми предложите и друг телефон ще се радвам да видя и да сравня. В момента съм със самсунг S5 neo, от който съм доволен в общи линии, но батерията му е слаба много и четох за камерата на гугъл, която за него няма почти никакви опции - целта ми беше да снимам нощни снимки, но гугълската камера има изискване да е андроид 10 и нагоре. И последен въпрос - може ли на s5 нео-то да се качи такава нова андроид версия или е безсмислено? И най-вече искам съвет за някой качествен телефон от посочените по-горе ще ми вършат ли работа? Много благодаря ако някой ми отговори.
Re: Сравнение между Huawei P20 pro и Blackview BV9700 pro
Не съм чел добри отзиви за Black view като камера. Може би нещо със сензор на Сони Redmi Note 8 и нагоре според бюджета.svetlio2009 написа: ↑21 ное 2019, 18:16Здравейте, и моля за професионален съвет! Нека да ми отговорят хора, които имат поглед върху двата модела телефони. В голям избор съм от много време. Изискването ми е да взема телефон, който да снима много добре на първо място! Това значи да снима вечерно време по-реалистични снимки. Второто изискване е да има яка батерия, която да издържа в интернет повече от ден. На тези двата съм се спрял, но в рамките на техните цени ако ми предложите и друг телефон ще се радвам да видя и да сравня. В момента съм със самсунг S5 neo, от който съм доволен в общи линии, но батерията му е слаба много и четох за камерата на гугъл, която за него няма почти никакви опции - целта ми беше да снимам нощни снимки, но гугълската камера има изискване да е андроид 10 и нагоре. И последен въпрос - може ли на s5 нео-то да се качи такава нова андроид версия или е безсмислено? И най-вече искам съвет за някой качествен телефон от посочените по-горе ще ми вършат ли работа? Много благодаря ако някой ми отговори.
Жена ми ползва 1,5 година P20 pro и от известно време, аз го "доизносвам" преди да излезе S11.svetlio2009 написа: ↑21 ное 2019, 18:16Здравейте, и моля за професионален съвет! Нека да ми отговорят хора, които имат поглед върху двата модела телефони. В голям избор съм от много време. Изискването ми е да взема телефон, който да снима много добре на първо място! Това значи да снима вечерно време по-реалистични снимки. Второто изискване е да има яка батерия, която да издържа в интернет повече от ден. На тези двата съм се спрял, но в рамките на техните цени ако ми предложите и друг телефон ще се радвам да видя и да сравня. В момента съм със самсунг S5 neo, от който съм доволен в общи линии, но батерията му е слаба много и четох за камерата на гугъл, която за него няма почти никакви опции - целта ми беше да снимам нощни снимки, но гугълската камера има изискване да е андроид 10 и нагоре. И последен въпрос - може ли на s5 нео-то да се качи такава нова андроид версия или е безсмислено? И най-вече искам съвет за някой качествен телефон от посочените по-горе ще ми вършат ли работа? Много благодаря ако някой ми отговори.
Та мога да ти дам впечатления от първа ръка. Телефонът се справя много добре със снимките на тъмно, но на ярко слънце ги прегаря и размазва. За това трябва да се ползва професионалния режим.
Батерията е сравнително добра, но то на пазара няма и по-добра. Сега го сравнявам с Note 10+, който е с по-голяма батерия, но издържа по-малко, заради доста по-големия дисплей и високата резолюция. Щом си бил обаче с S5, батерията му ще ти се строи супер издържлива.
За мен телефона е много добър, с изключение на това, че ще се актуализира само до сегашния андроид 10.
Ако нещо по-конкретно те интересува, питай - ще се радвам да помогна
Виж и Мейт 20, той е с по-новият процесор Кирин 980, а камерата му май все още се явява една от най-добрите в момента, вкл. и за нощни снимки..
Pixel 8
Не съм много съгласен, Mate 20 е далеч от най-добрата камера и с този LCD дисплей едва ли носи очарование. Виж Mate 20 pro е свъвсем друга бира, но зависи колко пари е готов да отдели svetlio2009.
Написал си Андроид 10 и по нагоре ? В момента няма по-нагоре
Само, че той пише това за Гугъл камерата, а тя работи и на по-стари версии на Андроид. Поне така разбирам в написаното от него изречение !
-
- Регистриран: 21 ное 2019, 17:56
Благодаря за мненията, вече имам представа за p20 pro благодарение на Spikul, определено ще върши работа за качествени снимки. Прегледах и redmi 8 pro, страхотни камери, но не на последно място търся и водоустойчивост, а те нямат явно, пропуснал съм да спомена за това. Гледам нещо с лимит до 800 лв иначе и mate 20 pro са отлични. Още ще ги разглеждам. А за гугъл камерата казвам че работи за андроид 10 и нагоре защото така е описано за нея някъде четох. С една дума търся камера, силна батерия и водоустойчивост с лимит до 800 лв. За сега p20 pro е най подходящ, ако не се открие нещо друго. Благодаря ви!