BG език в IOS 16
BG език в IOS 16
Някой дали инсталира публичната бета версия на IOS 16 и дали там е наличен българския език?
Re: BG език в IOS 16
Да, наличен е в iOS 16 и iPadOS 16, тествано е от мен.
А как ти се струва менюто на БГ? Всичко на 100% ли е преведено или е някаква смесица с английски. Питам, защото на Самсунга на жена ми андроидът е преведен частично.
Има пропуски - на места още е на английски език, но все пак това е beta, когато излезе публична версия вероятно ще бъдат коригирани нещата.
За момента следните приложения са без превод или с частичен:
app store
Support
TV
Music
Settings>apple ID>първите 4 опции за промяна на имена, парола, плащане и абонаменти и не само тях
Вероятно и на други места може да има смесено съдържание, но предполагам понеже още не е завършен цялостния превод.
Странно е, че вместо вибрация са го превели осезания, в началото доста се зачудих какво имат предвид.
За момента следните приложения са без превод или с частичен:
app store
Support
TV
Music
Settings>apple ID>първите 4 опции за промяна на имена, парола, плащане и абонаменти и не само тях
Вероятно и на други места може да има смесено съдържание, но предполагам понеже още не е завършен цялостния превод.
Странно е, че вместо вибрация са го превели осезания, в началото доста се зачудих какво имат предвид.
Вероятно ползват нещо и от руския. Това не е добре! Дано изчистят нещата до финалната версия. Мисля да изчакам до втората бета и да пробвам. Благодаря!
От руски не съм срещал нищо, просто места където е на български и английски език. Но да, изчакай най-добре, но би трябвало септември като пуснат финална версия да са ОК нещата.