iOS 17
Re: iOS 17
Налично и инсталирано обновяване до iOS 17.0.2.
Кръпка след кръпка
Кръпка след кръпка
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Не е за всички модели 17.0.2
Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro
Дам от тази сутрин и за всички останали
Обикновено, преебават батерията на телефона ( типично за апъл, как точно ще си пробутат новите-стари телефони) та, как е батерията след последния ъпдейт? Аз съм още с последната бета на 17 и съм доволен от батерията.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Тая работа не отива на добре.
6 месеца бета и RC, пускат го и през ден обновяване с бъгове.
Май тази година само рекламата ще остане, 15-ките и те супер зле.
Ще си стоя на Вентура и тази новата Сонома ще я ъпдейтна преди следващия рилийз, супер излагация са.
Ще си стоя на Вентура и тази новата Сонома ще я ъпдейтна преди следващия рилийз, супер излагация са.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Ако няма фиксове - защо няма фиксове, ако има фиксове - защо има фиксове.
Вместо да стоите 24/7 в айфонските теми и да се чудите какво да спамите, имате свободата да си купите, какъвто искате друг телефон, който не получава ъпдейти и няма да ви дразни (при него сигурно слънцето ще се отразява от корпуса все в очите ).
Вместо да стоите 24/7 в айфонските теми и да се чудите какво да спамите, имате свободата да си купите, какъвто искате друг телефон, който не получава ъпдейти и няма да ви дразни (при него сигурно слънцето ще се отразява от корпуса все в очите ).
Аз съм от ден 1 на бета и сега вече на официалната версия и не съм забелязвал никакво бъгове.bomobilebulgaria написа: ↑27 сеп 2023, 09:49Тая работа не отива на добре.
Относно 15ката - гледам, че се харчат като топъл хляб, и аз взех една. Батерията е супер и като цяло е страхотно предложение тази година.
При мен след тоталната трагедия с батерията първите 2-3 дни след ъпдейта,се оправи,но не се държи като при IOS16.Прави ми впечатление,че най-много ток харчи Начален/Изключен екран,което е необяснимо за мен.
Аз съм си с версия 15.1.1, не съм ъпдейтвала от 2г и вс върви супер.