интернет ТКВ град Варна
Re: интернет ТКВ град Варна
Положението с интернета им е трагично,почти всеки ден на сайта им пише,че в дадени райони частично няма,или изцяло няма интернет и тв,заради профилактика от енергото,тия се подиграват с хората,2 дни има нет и тв 2 дни няма !
Последна промяна от zezienez на 06 ное 2024, 04:44, променено общо 1 път.
Варна отдавна се превърна в кочина.
300/300 Виваком гарантиран нет, 2300лв.
Преди години съм ползвал интербилд ... имаха някакъв канал с филми и файлове ... преди години имам предвид 2007.avanteex написа: ↑08 яну 2021, 15:19Здравейте,
преди време питах ТКВ град Варна колко е 40 мегабита без договор , бяха ми казали една доста висока сума...
някой техен абонат моля да ми каже, колко е 40 , 50 или 70 мегабита без договор ....
само да не са някакви космични суми че ще се окаже че те са най скъпият интернет.
Пробвай мсат те поне са навсякъде имат и оптика.
Без договор си купуваш модема и плащаш интернет когато искаш. Последно миналото лято платих 26 лева. Не съм мерил скорост просто ми върши работа за стрийм и просто интернет. През коаксиала на тв минава
https://msatcable.com/
За месец два в годината става....
За комплексите когато нямаш алтернатива за сателит
Аз пък за сега съм добре,вилната зона на варна съм,и имам оптика от виваком,нищо че кабелите са по стълбове.пак си е добре,имам 200 даоунлоад и 100 ъплоад.за 29 лева със статично ип ми е добре.