Nova tv HD кога?
Re: Nova tv HD кога?
Ще повярваш сега като вдигнат и таксата за кабелна тв заради това измислено HD
Sent from my Huawei Mate 20 Pro
Кое му е измисленото на HD-то? В момента си плащам за да гледам всички възможни HD канали, които се излъчват, с удоволствие бих давал още пари ако абсолютно всички канали станат HD. Все пак вече не гледаме телевизия на телевизори с кинескоп, за да не се вижда разлика.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Ами вземи за пример Диема спорт , студиото е пълен леш а искат пари за хд канал, да не говорим,че всички повторения са в СД , всичко е типично по български. Тук да не мислиш,че ще е по различно, едни новини в хд. Освен ако оня престъпник домуса не е дал пари да купят пълно хд оборудване,в което много ме съмнява.
Надявам се да е дал пари, не е да няма, и всички предавания да са в HD, както и външните продукции. При bTV всички предавания са в HD и си е удоволствие да гледаш. Там само им куца глупавата политика да наблягат на ориенталското.
Малката булка HD? YES!
-
- Регистриран: 14 апр 2016, 11:43
Нищо не подсказва, че наистина ще тръгне днес..
В сайта им има новина, че повечето нови риалитита, филми и предавания ще са в HD. Довечера започва новото риалити Игри на волята, което подсказва, че трябва да тръгне в HD.
Започна новото реалити но няма и помен от HD.
Изписаха долу в ъгъла по едно време "гледайте вече и в HD качество" и лого на Nova HD. Явно е пуснат като отделен канал, но дали операторите са го пуснали вече не знам. Прегледах списъка с канали сега, няма такъв с име Nova HD. Или е пуснат на мястото на някой друг канал, което не ми се занимава сега да проверявам или изобщо не е пуснат още.