За Гълва надали, но гледам късния трагико-комедиен сериал за Киро Християнина (Дякон Левски) и умирам от смяхТи ,ще дадещ ли 2-3 лв. повече за такса за да видиш Гала в HD.
Nova tv HD кога?
Re: Nova tv HD кога?
OnePlus 11
Ами някой може и да иска да ги даде. Но да, прав си, аз не бих ги дал и не би трябвало да се искат пари за това че най-накрая си оправиха качеството. През 2019, когато на дневен ред е 4К. Тук вече не говорим за някакво допълнително удоволствие, което трябва да се заплаща от зрителя, а за престижа на телевизията. И ако имат нужда от пари за да си избиват техниката за FullHD, да погледнат към рекламодателите, защото техните реклами ще се излъчват с по-добро качество.
Че то дори само от националната лотария трябва да си го избият, доколкото знам - целите предавания им се плащат като рекламно време - стотици левове на секунда, или поне в началото май беше така.strayhead написа: ↑17 окт 2019, 12:20Ами някой може и да иска да ги даде. Но да, прав си, аз не бих ги дал и не би трябвало да се искат пари за това че най-накрая си оправиха качеството. През 2019, когато на дневен ред е 4К. Тук вече не говорим за някакво допълнително удоволствие, което трябва да се заплаща от зрителя, а за престижа на телевизията. И ако имат нужда от пари за да си избиват техниката за FullHD, да погледнат към рекламодателите, защото техните реклами ще се излъчват с по-добро качество.
Nova HD вече я има на виваком iptv.
То едно HDиииии... С 480p филми. Мисля, че трябва да има изискване цялата продукция да е минимум 720p за да пляскат HD в логото си!
Е , не знам колко “p” е , но има разлика.
Има, в собствената им продукция. Оня ден мернах един хамерикански филм, мазало отвсякъде.
-
- Регистриран: 25 фев 2019, 15:22
Само логото им е HD... всъщност, май само един сериал видях различен от мазало, новините също са зле.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Малко да повдигна темата, днес случайно си преглеждах каналите и видях, че и А1 вече са пуснали Nova HD. Стана ми интересно от кога и се разтърсих по други форуми, то се оказа, че от повече от месец била пусната. Та ако някой на А1 го е пропуснал това, както бях и аз, да потърси, има я вече
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Това на IPTV или на стандартната цифрова? На IPTV май от известно време я има.iWolff написа: ↑23 фев 2020, 20:46Малко да повдигна темата, днес случайно си преглеждах каналите и видях, че и А1 вече са пуснали Nova HD. Стана ми интересно от кога и се разтърсих по други форуми, то се оказа, че от повече от месец била пусната. Та ако някой на А1 го е пропуснал това, както бях и аз, да потърси, има я вече