Интернет в Турция
Интернет в Турция
Група препоръчайте ми някакъв план или предплатена карта за интернет в Турция . Може и тяхна карта , ако може да се закупи такава от турист де .
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Re: Интернет в Турция
Аз съм на А1 и те имат роуминг план за 4,99 лв. на ден-500 Мб и много минути.
Преди месец и половина си купих карта на Тюрк Телеком с 30 Г и неограничен към Уатсап , 700 Мин и 700 смс валидни за един месец за 600 лири. За 10 дни ползване от трима човека ми останаха около 4 Г. Имай предвид че цената на пакета е на пазарлък в зависимост от къде го купуваш. Аз го купих от центъра на Одрин. В Тюрксел за техния турист пакет ми поискаха 950 лири и включваше 20 Г, 200 Мин и за смс не помня , миналата година този пакет ( на Тюрксел ) струваше 400 лири. Ако не ти стигне интернета винаги може да си купиш още през приложението на Тюрк Телеком , цените за добавки на интернет са ниски. Минути и смс са към турски мрежи.
VIVACOM имат планове с включен интернет за Турция, Сърбия и Македония.
https://www.vivacom.bg/online/bg/shop/s ... 1636719726
https://www.vivacom.bg/online/bg/shop/s ... 1636719726
950 турски лири ми се струват супер много пари за това... Аз четох, че е 400 в интернет, ама може да е стара информация. Тези цени в магазин на операторите ли получи?
https://play.google.com/store/apps/deta ... .gomoworld
Можете да закупите пакет от GoMoWorld, които предлагат eSIM към мрежата на Eir Ireland.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Миналата година август си бях купил пакета на Тюрксел за 400 лири. И тая година пак отивам в техен офис и греда обявиха ми цена 950 лири. При въпроса че миналата година е струвал 400 а сега 950 вдигнаха рамене и казаха, че сега е толкова ( може и да са ме пързаляли ). Не съм ходил до друг техен офис нямах време. Наблизо имаше офис на Тюрк Телеком там ми предложиха няколко варианта и аз избрах гореспоменатия пакет за 600 лири с 30 Гига, не се пазарих, нямах вече време. Водафон и те имат някакъв турист пакет, но както казах нямах време да проверя и там. Магазините които посетих бяха на главната на Одрин. А миналата година пакета на Тюрксел го купих от МОЛА в Одрин.
Последна промяна от trynkata на 26 юли 2023, 09:11, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Аз гледах пакетите и имаше някакъв интернет Data sim 200gb за 450 лири и 100гб за 350 лири!
Но ме изненада,че нямат нито един неограничен план ,а ние тука се оплакваме при положение,че сме бъкани!
Изпратено от моят 22101316G с помощта на Tapatalk
Но ме изненада,че нямат нито един неограничен план ,а ние тука се оплакваме при положение,че сме бъкани!
Изпратено от моят 22101316G с помощта на Tapatalk
в Турция е много трудно или бих казал невъзможно да се закупи предплатена карта, с изключение на тези предназначени за туристи.За другите пакети се изисква местна лична карта.Предплатените карти за туристи са на цена от 900-1200 турски лири, което е около 90-120 лева.Най-добрият вариант е да се ползва Airalo, ако телефона е с esim или роуминг пакет на български оператор.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Проблемът на местните СИМ карти е, че по закон трябва да платите такса регистрация за телефона след 120-тия ден. Сега, някой може да не остане в държавата за 120 дни, но ако купи карта, ползва я седмица да речем, после минат 120 дни и ако купите нова - няма да работи.
С eSIM е най-удобно, ако имате такъв телефон.
С eSIM е най-удобно, ако имате такъв телефон.