Хубаво а модема , отключен ли е .или работи само на виваком ?fashion_m написа: ↑21 окт 2023, 20:51WTF, това не можеш да го местиш на друг адрес? Та нали точно това е замисъла на мобилната мрежа - да си мобилен. Плюс това като прекратиш услугата трябва да върнеш устройството.zezienez написа: ↑21 окт 2023, 14:47Никой не спомена плана на йеттел 4джи ,за 25 лв на безсрочен договор,че и 200 гб на месец.но ще тряба да има и на 2та адреса от този план https://www.yettel.bg/bg/internet-for-home но за сметка на това е опция безсрочен договор.
Аз минах на Unlimited Traffic 10 на Виваком, скорост 10 Мбит/с, неограничен по трафик, двугодишен договор, цена 13.99 лв за целия срок на договора (а не като на А1 и Йетел простотиите за първите 3/6 месеца), и си купих рутер ZTE MF927U на цена 20 лв, който след края на договора си остава за мен. Това е най-добрият дата абонаментен план за мен.
Предложете ми план за "бисквитка"
Re: Предложете ми план за "бисквитка"
Човека каза че иска мобилен интернет за няколко адреса, така че тези планове които са фиксирани за една клетка не са актуални за него.
Отключен е, Виваком не правят пе*алски номера като А1 да заключват устройства.zezienez написа: ↑23 окт 2023, 19:54Хубаво а модема , отключен ли е .или работи само на виваком ?fashion_m написа: ↑21 окт 2023, 20:51WTF, това не можеш да го местиш на друг адрес? Та нали точно това е замисъла на мобилната мрежа - да си мобилен. Плюс това като прекратиш услугата трябва да върнеш устройството.zezienez написа: ↑21 окт 2023, 14:47Никой не спомена плана на йеттел 4джи ,за 25 лв на безсрочен договор,че и 200 гб на месец.но ще тряба да има и на 2та адреса от този план https://www.yettel.bg/bg/internet-for-home но за сметка на това е опция безсрочен договор.
Аз минах на Unlimited Traffic 10 на Виваком, скорост 10 Мбит/с, неограничен по трафик, двугодишен договор, цена 13.99 лв за целия срок на договора (а не като на А1 и Йетел простотиите за първите 3/6 месеца), и си купих рутер ZTE MF927U на цена 20 лв, който след края на договора си остава за мен. Това е най-добрият дата абонаментен план за мен.
Колеги, в крайна сметка минах на следната конфигурация:
- Дейта: Unlimited Traffic 10 за 13.99 лв/мес, двугодишен договор. Модем ZTE MF927U за 20 лв (отстъпка заради договора).
- Войс: Unlimited 2 за 19.99 лв, двугодишен договор.
Спрях кабелния интернет и телевизия в 3 апартамента (сумарно 100 лв/мес) и сега съм на 13.99 лв с бисквитката. Гледам телевизия от EON Мобиле Мини или емисиите новини от Youtube.
Сумарно 34 за телефон и интернет. 33 лв с плащане през My Vivacom.
Страхотно оптимизиране на разходи, Виваком ме кефят
Те виваком ако не правеха ..... еди си кви номера ,щеше ли да има тема в този форум,виваком реши да измами клентите с предплатени карти ?:)
Мтел спряха да заключват мобилните телефони през 2015-2016, не знам ти за какви заключени устройства говориш. Домашните 4G/5G рутери на всичките оператори са заключени, защото не ги притежаваш, ако за това става дума. Бисквитки никакви не съм ползвал, защото всичките са с ужасни модеми, така че не знам дали там са заключени, ама не ми се вярва.
Аз очаквам филм по тази тема да направят ама анимационен
В Шумен попаднах на един пич и отключи и двете ми бисквитки за по 25 лева. Сега работят с всякаква карта. Моите са на Теленор ( тези с дисплея), много са удобни защото през навигационоото меню преминаш на 5 GHz режим и скоростта, която ми предават е около 100, което е 3 пъти повече от домашния ми нет:) Не знам тези "Бисквитки", които са без дисплея дали имат 5Ghz режим и как може да се активира?
ZTE MF927U няма 5 GHz режим за Wi-Fi, има само 2.4 GHz. За Wi-Fi поддържа до 300 Mbit/s 802.11n. Аз го свързвам с десктоп компютър чрез USB кабел.mjoy383 написа: ↑25 окт 2023, 08:21В Шумен попаднах на един пич и отключи и двете ми бисквитки за по 25 лева. Сега работят с всякаква карта. Моите са на Теленор ( тези с дисплея), много са удобни защото през навигационоото меню преминаш на 5 GHz режим и скоростта, която ми предават е около 100, което е 3 пъти повече от домашния ми нет:) Не знам тези "Бисквитки", които са без дисплея дали имат 5Ghz режим и как може да се активира?