Предложете ми план за "бисквитка"
Re: Предложете ми план за "бисквитка"
Казаха че нямат такава оферта
А не ми е зор за 5г
А не ми е зор за 5г
Има, лично вчера активирах такава карта и договора си е с 4г, като включва добавка 5г. Иди в друг офис и ще ти го направят. 1 лев е повече ама според мен си заслужава.
Какви са тия добавки за 4Г, 5Г бе хора, аз съм на Виваком и винаги плановете са били за максималното, което поддържа мрежата, тоест 5Г. Това са тъпотиите на А1 и Йеттел.
Кой модел точно е "бисквитката"?
https://help.a1.bg/internet/usb-and-hotspot/hotspot
И Vivacom предлага ли ти за 13лв неограничена скорост в 5G и мегабайти?????????
Тия на А1 не стават май, аз ползвам едни стари на Йеттел имам две и двете ги оключих и са с дисплей, вчера си играх с дейта картата за 1 часа стреем към телевозор и лаптоп направи 11гб трафик. На този младеж, където ми предлага Виваком, искам да го попитам "как ще пратиш смс за нови 10гб като си сеършат , ако ползваш бисквитката за домашен нет. По-голяма глупост на Виваком не бях виждал. Писал съм до КРС за този проблем, особено за дейта картите, както и бруталната грозна свързаност между А1 и Виваком. Да видя какво ще ми отговорят операторите и КРС, както и кой разреши от КРС, такива договорни отношения с дневно потребление 10гб за дейта карта. По-малоумен оператор не съм виждал честно казано.
Тук се виждат четири бисквитки, коя точно?
Не, предлага ми за 13.99 лв 10 Мбит/с, НЕОГРАНИЧЕН ПО ТРАФИК интернет, което за мен е по-важно от скоростта.JKRL написа: И Vivacom предлага ли ти за 13лв неограничена скорост в 5G и мегабайти?????????
От бисквитката могат да се пращат СМС-си. 10ГБ на ден никога не съм правил, това е някакъв огромен трафик.mjoy383 написа: ↑26 окт 2023, 09:35Тия на А1 не стават май, аз ползвам едни стари на Йеттел имам две и двете ги оключих и са с дисплей, вчера си играх с дейта картата за 1 часа стреем към телевозор и лаптоп направи 11гб трафик. На този младеж, където ми предлага Виваком, искам да го попитам "как ще пратиш смс за нови 10гб като си сеършат , ако ползваш бисквитката за домашен нет. По-голяма глупост на Виваком не бях виждал. Писал съм до КРС за този проблем, особено за дейта картите, както и бруталната грозна свързаност между А1 и Виваком. Да видя какво ще ми отговорят операторите и КРС, както и кой разреши от КРС, такива договорни отношения с дневно потребление 10гб за дейта карта. По-малоумен оператор не съм виждал честно казано.
Точно това е целта... Да не можеш да си пуснеш още 10 ГБ и да ти ограничат "неограничените" данни...
10 ГБ са 5 часа YouTube на 1440p (не гледам някакви тъпи осреднявания, отворих реално видео, което бих гледал, и погледнах размера му).
Ако в тоя ден освен това работиш от вкъщи и ти се налага да теглиш файлове за работа, много лесно заминават 10 ГБ. За последните 30 дни съм използвал по почти 250 ГБ на домашен интернет само от личния лаптоп, така че супер лесно може да минеш над 10 ГБ на ден.
Ти четеш ли или? Няма ограничение при A1. Всички са на максимална скорост!
не чете, колко луд трябва да си за да вземеш мобилен нет от Виваком. Оправдавам хората по села к чукари където освен виваком, друг оператор няма. Знам две населени места с такова ограничение