Бюджетен телефон с 4к видео ?
-
- Регистриран: 17 дек 2020, 11:02
Бюджетен телефон с 4к видео ?
Здравейте! Искам да ми помогнете да избера възможно най-евтин телефон, който да снима 4к видео. По принцип ще правя клипове в движение, тип дейли влогове за youtube. Старият ми телефон е Nokia 5.1, но като снимам видео и започва на моменти да замъглява, може би се фокусира, но супер много ме изнервя... Моля помогнете
Re: Бюджетен телефон с 4к видео ?
Здравейте,
дефинирайте бюджетен.
Има варианти, но е важно да се знае какъв е бюджетът и какви са очакванията като качество.
Нов или втора употреба? По-ново поколение или по-старо?
Има вариант примерно с галакси S9 за 350лв. втора ръка.
Има вариант с айфон SE за 900лв.
Има ли изискване за кадри в секунда - 30 / 60?
Успех.
дефинирайте бюджетен.
Има варианти, но е важно да се знае какъв е бюджетът и какви са очакванията като качество.
Нов или втора употреба? По-ново поколение или по-старо?
Има вариант примерно с галакси S9 за 350лв. втора ръка.
Има вариант с айфон SE за 900лв.
Има ли изискване за кадри в секунда - 30 / 60?
Успех.
-
- Регистриран: 17 дек 2020, 11:02
Телефона държа да е нов. По възможност до 350 лв, но в краен случай може и повече. Направиха ми впечатление Samsung Galaxy A51 и A71, че имат екшън камера. Някой ползвал ли ги е и как снимат? Дали това замазване както го има при Нокиа 5.1 го има и при тях?
Щом сте се насочили към конкретни модели разгледайте примерни клипове от техните камери.
Мисля, че тези конкретно са ок, ето за пример:
Горещо препоръчвам да се допълни телефонът с един гимбъл за влогове и клипове в движение.
Мисля, че тези конкретно са ок, ето за пример:
Горещо препоръчвам да се допълни телефонът с един гимбъл за влогове и клипове в движение.
Ето ви още един вариант, като за оставащия бюджет си вземете карта с памет
https://allgsm.eu/xiaomi-redmi-note-8-pro-64gb-6gb-ds
https://allgsm.eu/xiaomi-redmi-note-8-pro-64gb-6gb-ds
-
- Регистриран: 17 дек 2020, 17:24
Да , оперделено Samsung Galaxy А51 ми харесва, но този на видеото като се движи пак има леко трептене, замазване, дали има изобщо камера която да не прави такива проблеми?
Има, но са доста над 350 лв.