Докосвал съм и дисплея,и копчето за заключване,и бутона за звук,и реакция няма!
Трябва да се изчака и така...Междудругото в момента съм със ,Xiaomi Note 8 Pro и подобен проблем няма,като не съм пипал нищо по-настройките на дисплея...
Докосвал съм и дисплея,и копчето за заключване,и бутона за звук,и реакция няма!
Не ми се е случвало, но и не съм тествал достатъчно дълго, понеже си сложих OLED saver и ми харесва доста как регулира ярскостта - да, не пада толкова ниско на много тъмно, но пък в умерени условия е по-тъмно от стоковата и не боде очите. От време на време бъгва (Особено в началото беше доста зор да заработи добре) и има нужда от рестарт, но не е болка за умиране.pretorianec написа: ↑13 ное 2019, 08:11Ползвал съм Xiaomi 9T и е перфектен телефон с изключение на това че дисплея му(поне на автоматични настройки)е изключително зле на слънчева светлина. Примерно когато ти звънят и го изкараш от джоба си навън, екрана остава тъмен в продължение на едно 10 секунди докато сензора се нагоди,и повиши яркостта!
Не знам дали това е просто кофти сензор,или проблема е другаде,но два такива телефона ми минаха през ръцете със абсолютно същия проблем!
Всичко останало е на ниво,но това не!
Да, възможно е, аз не съм активирал тази опция.pretorianec, мисля че се сещам какво имаш предвид, но не е от сензора, а от настройката за засичане дали тела ти е в джоба и неотчитането на тъча. Като докоснеш дисплея, както изглежда загасен, се пали веднага.
Хмм странна работа, не ми се е случвало досега :/ Може да е някакъв бъг, миналата седмица се ъпдейтна до miui11 и не ми е правило впечатление това нещо.pretorianec написа: ↑13 ное 2019, 08:57Докосвал съм и дисплея,и копчето за заключване,и бутона за звук,и реакция няма!
Трябва да се изчака и така...Междудругото в момента съм със ,Xiaomi Note 8 Pro и подобен проблем няма,като не съм пипал нищо по-настройките на дисплея...
На мен с два апарата вече(същия модел)ми го прави този номер. И не съм единствен...в един друг конкурентен форум за Андроид у-ва, има същите оплаквания!arakchiev написа: ↑13 ное 2019, 16:01Хмм странна работа, не ми се е случвало досега :/ Може да е някакъв бъг, миналата седмица се ъпдейтна до miui11 и не ми е правило впечатление това нещо.pretorianec написа: ↑13 ное 2019, 08:57Докосвал съм и дисплея,и копчето за заключване,и бутона за звук,и реакция няма!