Huawei Nova 5t vs Xiaomi Mi 9t Pro

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Re: Huawei Nova 5t vs Xiaomi Mi 9t Pro

Мнение от pretorianec » 13 ное 2019, 08:57

arakchiev написа:
13 ное 2019, 08:42
pretorianec, мисля че се сещам какво имаш предвид, но не е от сензора, а от настройката за засичане дали тела ти е в джоба и неотчитането на тъча. Като докоснеш дисплея, както изглежда загасен, се пали веднага.
Докосвал съм и дисплея,и копчето за заключване,и бутона за звук,и реакция няма!
Трябва да се изчака и така...Междудругото в момента съм със ,Xiaomi Note 8 Pro и подобен проблем няма,като не съм пипал нищо по-настройките на дисплея...
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 13 ное 2019, 09:05

pretorianec написа:
13 ное 2019, 08:11
Ползвал съм Xiaomi 9T и е перфектен телефон с изключение на това че дисплея му(поне на автоматични настройки)е изключително зле на слънчева светлина. Примерно когато ти звънят и го изкараш от джоба си навън, екрана остава тъмен в продължение на едно 10 секунди докато сензора се нагоди,и повиши яркостта!
Не знам дали това е просто кофти сензор,или проблема е другаде,но два такива телефона ми минаха през ръцете със абсолютно същия проблем!
Всичко останало е на ниво,но това не!
Не ми се е случвало, но и не съм тествал достатъчно дълго, понеже си сложих OLED saver и ми харесва доста как регулира ярскостта - да, не пада толкова ниско на много тъмно, но пък в умерени условия е по-тъмно от стоковата и не боде очите. От време на време бъгва (Особено в началото беше доста зор да заработи добре) и има нужда от рестарт, но не е болка за умиране.
pretorianec, мисля че се сещам какво имаш предвид, но не е от сензора, а от настройката за засичане дали тела ти е в джоба и неотчитането на тъча. Като докоснеш дисплея, както изглежда загасен, се пали веднага.
Да, възможно е, аз не съм активирал тази опция.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Мнение от tzincbg » 13 ное 2019, 09:15

Аз препоръчвам Realme x2 pro. Флагманът на бюджетната дивизия на Oppo/Vivo /Oneplus. Уж с тая марка нямаше да имат флагмани, но Индия ги изкуши като пазар.
6.5 AMOLED екран, 4каh батерия, четворна камера с 2х истински оптичен зум, бързо зареждане, памет ufs 3.0(за версиите със 128 гб/256гб място) - бърза, процесор Qualcomm SD 855+, Dolby atmos. Nfc, радио, Жак за слушалки.
8GB /128GB версията е $444, гледам. За съжаление няма слот за карта памет, за разлика от по-евтиния Realme x2. (чийто минуси са малко по-бавната ufs 2.1. памет за всички варианти, една идея по-малкият екран, процесор SD 730, бързо зареждане при по-малко W).
Само ме дразни, че бързото зареждане е фирмено. Въпреки че цената му не е непоносима, а защо са стъклени и отзад -
само да се чупят...
Screenshot_2019-11-13-09-30-09-968_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Screenshot_2019-11-13-09-31-34-016_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от tzincbg на 13 ное 2019, 09:38, променено общо 3 пъти.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 13 ное 2019, 09:16

tzincbg написа:
13 ное 2019, 09:15
Аз препоръчвам Realme x2 pro. Флагманът на бюджетната дивизия на Oppo/Vivo /Oneplus. Уж с тая марка нямаше да имат флагмани, но Индия ги изкуши.
Да, но не се намира от легитимни търговци у нас и това си е сериозен минус.

arakchiev
Регистриран: 01 мар 2014, 11:45

Мнение от arakchiev » 13 ное 2019, 16:01

pretorianec написа:
13 ное 2019, 08:57
arakchiev написа:
Трябва да се изчака и така...Междудругото в момента съм със ,Xiaomi Note 8 Pro и подобен проблем няма,като не съм пипал нищо по-настройките на дисплея...
Хмм странна работа, не ми се е случвало досега :/ Може да е някакъв бъг, миналата седмица се ъпдейтна до miui11 и не ми е правило впечатление това нещо.

pretorianec
Регистриран: 06 юли 2007, 16:11

Мнение от pretorianec » 13 ное 2019, 17:31

arakchiev написа:
13 ное 2019, 16:01
pretorianec написа:
13 ное 2019, 08:57
arakchiev написа:
Хмм странна работа, не ми се е случвало досега :/ Може да е някакъв бъг, миналата седмица се ъпдейтна до miui11 и не ми е правило впечатление това нещо.
На мен с два апарата вече(същия модел)ми го прави този номер. И не съм единствен...в един друг конкурентен форум за Андроид у-ва, има същите оплаквания!
Не се случва всеки път(но се случва)особено на вън, където светлината е по-ярка. Това нещо се случва и на MIUI 10 и на MIUI 11(дори след хард ресет).
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2

Отговори