Избор на смартфон
Re: Избор на смартфон
Ето ти подробно ревю
Ето и по-важното за Гугъл...
Ето и по-важното за Гугъл...
Мерси, гледал съм ги и тези видеа. Повече ми беше интересно, ако някой реално го е ползвал и има лични впечатления. Да те питам, доволен ли си от Note10+, предполагам си с Exynos процесора, загрява ли много, имаш ли някакви проблеми с него?
Аз имам p30 pro.И аз се колебаех за s10+ щото и цените на двата паднаха много.Батерията на Хуавея е феноменална.Дисплея е добър. За съжаление не съм доволен от снимките като цяло.Понякога маже цветовете или ги пържи.Зума е хубаво нещо но и той е малко спорен като качество.Ако си на зор взимай с20...ако не почакай айфони и пиксели накрая на годината.
Изключително доволен съм от ноута! Имаше няколко неща които липсваха, но се оказа, че Самсунг имат софтуер специално за техните си телефони и вече всичко е наред, даже в пъти отгоре. Няма ден, в който да не ползвам и писалката. С други думи едва ли ще смена вече note серията.
Ето за какво иде реч. Голям минус ми беше, че мога да заключвам само 3 приложения. Оказа се, че цялото меню с отворени програми (и не само) може да се модифицира напълно. Тъпото е, че голяма част от тези приложения не са достъпни в магазина на Самсунг за нашия регион и трябва да се свалят apk файловете oт apkmirror (или apkpure) и да се ползва конзола като fine lock. https://play.google.com/store/apps/deta ... h.finelock
Другото мо притеснение беше невъзможността да ползвам жестовото навигиране с андроид 10 и nova launcher. Разбрах, че има програма която е много по-функционална от вградените жестове на андроид. Fluid navigation https://play.google.com/store/apps/deta ... m.fb.fluid. Платих я, за да ползвам всички функции, но основните са безплатни!
Нещо което много ме зарадва и не вярвах, че съществува в телефон е функцията всяка програма да може да пуска звук едновременно. Примерно слушам си spotify и ми пращат клип в тубата или директно файл. Пускам си клипа със звук, а spotify продължава да си свири, като мога да контролирам силата на звука за всяко отделно приложение.
Предоволен съм и от камерата! И нощният режим е много качествен. За автоматичния hdr казах, че е може би сред най-добрите. В mate 10 pro трябваше да пускам специално hdr, докато в Самсунга няма нужда. Няма зум като на p30 pro, но като видя този дисплей и чуя звука от говорителите, забравям за зум. Всъщност не, че ми е трябвал кой знае колко. Повече ми се налага да ползвам широката камера, която е с фиксиран фокус, нощният режим също може да се ползва с нея.
Ето за какво иде реч. Голям минус ми беше, че мога да заключвам само 3 приложения. Оказа се, че цялото меню с отворени програми (и не само) може да се модифицира напълно. Тъпото е, че голяма част от тези приложения не са достъпни в магазина на Самсунг за нашия регион и трябва да се свалят apk файловете oт apkmirror (или apkpure) и да се ползва конзола като fine lock. https://play.google.com/store/apps/deta ... h.finelock
Другото мо притеснение беше невъзможността да ползвам жестовото навигиране с андроид 10 и nova launcher. Разбрах, че има програма която е много по-функционална от вградените жестове на андроид. Fluid navigation https://play.google.com/store/apps/deta ... m.fb.fluid. Платих я, за да ползвам всички функции, но основните са безплатни!
Нещо което много ме зарадва и не вярвах, че съществува в телефон е функцията всяка програма да може да пуска звук едновременно. Примерно слушам си spotify и ми пращат клип в тубата или директно файл. Пускам си клипа със звук, а spotify продължава да си свири, като мога да контролирам силата на звука за всяко отделно приложение.
Предоволен съм и от камерата! И нощният режим е много качествен. За автоматичния hdr казах, че е може би сред най-добрите. В mate 10 pro трябваше да пускам специално hdr, докато в Самсунга няма нужда. Няма зум като на p30 pro, но като видя този дисплей и чуя звука от говорителите, забравям за зум. Всъщност не, че ми е трябвал кой знае колко. Повече ми се налага да ползвам широката камера, която е с фиксиран фокус, нощният режим също може да се ползва с нея.
Последна промяна от Вито на 03 юли 2020, 09:51, променено общо 1 път.
Честито. Пропуснал съм новата ти придобивка, но не си се похвалилВито написа: ↑03 юли 2020, 09:39Изключително доволен съм от ноута! Имаше няколко неща които липсваха, но се оказа, че Самсунг имат софтуер специално за техните си телефони и вече всичко е наред, даже в пъти отгоре. Няма ден, в който да не ползвам и писалката. С други думи едва ли ще смена вече note серията.
То си пише в подписа.
Благодаря! За 1240 кинта за мен е най-доброто. Разбира се колегата и p30/40 pro да вземе, няма да му се сърдя. Но в случая препоръчвам Note10+. Всеки сам си решава какво. Както бях споменал и в други теми още от първия note исках да взема един да пробвам, но все не ми достигаше нещо. Е вече се радвам пълноценно. Още нещо много удобно за мен е управлението на компютъра през teamviewer, с писалката става всичко перфектно, че с дебелите пръстета имаше фалове.
Ех, още повече взех да се колебая. Май ще се откажа от P30 Pro, след като казаха по горе, че не са мн добри снимките. Сега ще се чудя между: P40 Pro(идва ми към 1120лв), S20+(към 1220лв) и евентуално Note10+(но там вече идва над 1300лв). Не знам, дали ако изчакам малко излизането на Note 20 и Note 20 Plus/Note 20 Ultra, няма да падне още цената на Note10+. Като цяло много не бързам, въпреки, че ме сърбят ръцете за нещо ново и добро, но гледам първо хубаво да проуча и да избера нещо, като хората, да не се ядосвам после.
Аз нещо не мога да те разбера - ти какво искаш да може телефона ти и какво те влече? Защото всичките модели в последните две-три години са много бързи, безпроблемни като цяло, с добри батерии и дисплеи и добри камери. Какво толкова се кумиш, какво специално очакваш от машинката? Практически няма как да сбъркаш, освен да дадеш повече или по-малко пари