Качество на по-добра цена от Самсунг и останалите..
Смартфон до 1000лв
Re: Смартфон до 1000лв
Хуауей Р30 по принцип е много добър вариант, обаче не е ли малко съмнително софтуерното бъдеще откъм андроидски ъпдейти на марката, след проблема със САЩ??amor_92 написа: ↑17 авг 2019, 01:21Доколкото разгледах, най-много ми допада Huawei p30 , другата оферта ми е от приятел iphone XS за 1350лв, но въпреки че доста ми намаля цената пак ми идва много пари за телефон.. За Xiaomi все още нямам никакви наблюдения, но предпочитам по-познат апарат.. Досега съм бил само с Галаксита и LG-та , баща ми взе p30 lite и веднага ми допадна всичко в него.
Като избирам телефон или кола сякаш съм на матура по биология, много нерешителна работа ...
Pixel 8
В ОЛХ е пълно с операторски - чисто нови S10-ки, за около и малко над 1000 лева. Mi9 също е много добро решение - бърз на ракета (беше в мен за няколко дни), все пак е със SD855. Камерата му не е най-голямото чудо на света, но като му туриш портната G-Cam - нещата минават в други измерения. Успех в избора!amor_92 написа: ↑16 авг 2019, 15:57Здравейте !
Може ли да ми препоръчате телефон до около 1000лв като досега съм работил само с Андроид ( всеки ме съветва да премина на iOS , но не съм сигурен все още ) .
Като цяло не искам да е прекалено голям (максимум колкото p30 lite примерно) , да има бърз процесор, издръжлива батерия , хубава камера.
Сегашния ми телефон е А5 2016 и вече мисля да го сменям..
Благодаря предварително !
Samsung GALAXY S22 Ultra
OnePlus 6T, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Mirror Black за 1099 лв. какво ще кажеш?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 09 юни 2012, 10:10
И аз съм за S10, според мен е с най-добрият екран на пазара в момента (освен Ноут 10+).
Супер бърз, без лагове и невероятна батерия.
Не му намерих слаби места на този смарт.
И аз мислех, че китайчоците са по-добри, НО има едно много голямо НО, не са същите екрани.
Екраните на Самсунг и Епъл са по-добри от Шиаоми, освен това нямат ip68.
Huawei са добри във високият клас, но пак бих избрал Самсунг, заради съмнителната подръжка и бъдеще на компанията.
Все пак, не всеки иска Huawei смарта да му падне цената с 30-40% след няколко месеца, и на Самсунг падат, но поне си знаеш, че е линеарно.
Супер бърз, без лагове и невероятна батерия.
Не му намерих слаби места на този смарт.
И аз мислех, че китайчоците са по-добри, НО има едно много голямо НО, не са същите екрани.
Екраните на Самсунг и Епъл са по-добри от Шиаоми, освен това нямат ip68.
Huawei са добри във високият клас, но пак бих избрал Самсунг, заради съмнителната подръжка и бъдеще на компанията.
Все пак, не всеки иска Huawei смарта да му падне цената с 30-40% след няколко месеца, и на Самсунг падат, но поне си знаеш, че е линеарно.
iPhone 11 Pro Max Gold
Ако за 1000 лв има S10 взимай него. Втори вариант p30. Дисплеите на шаоми и други такива отстъпват на самсунг,епъл и хуауей. Не са лоши смартфони , но ако ще давам 1000 лв .....
И аз скоро се чудих същото, и си взех P20 pro, IP67, сериозна батерия и добра камера, може да му хвърлиш едно око, като вариант.
-
- Регистриран: 02 дек 2009, 10:50
Колегата дето се изказва за Xiaomi.. Влезте в device specification и вижте кой е проиводителя на дисплея на Xiaomi mi9... И като несте достатъчно компетентни не пишете глупости да заблуждавате другите потребители!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Колега, вземай Oneplus 7 и ще забравиш за друга марка телефони. Прото е още по-добро, но се приготви да го зареждаш по-често
Добре де, тези Oneplus се предлагат у нас само от онлайн-магазини, как да сме сигурни, че ще получават редовни ъпдейти??
Пък цените им са си доста сериозни, като гледам....
Pixel 8