Lenovo A6000
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
Страхотна оферта. Утре ще го купя от Техномаркет.
1 GB RAM не са ли малко? Сече ли като се пуснат няколко програми?
1 GB RAM не са ли малко? Сече ли като се пуснат няколко програми?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
Пробвай първо в Технополис, по голяма оферта е.
За РАМ-а няма проблем. Софтуера е добре оптимизиран. "Сечене" не съм забелязал досега, нито някой от моите познати с него се е оплакал от такова нещо.
За РАМ-а няма проблем. Софтуера е добре оптимизиран. "Сечене" не съм забелязал досега, нито някой от моите познати с него се е оплакал от такова нещо.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
Мерси за отговора.
А, каква е разликата между офертите в Техномаркет и Технополис?
А, каква е разликата между офертите в Техномаркет и Технополис?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
В Техномаркет- 309 лв.
В Технополис- 287 лв. + подарък зарядно за кола!
Тези цени са с включена великденска отстъпка. Редовната цена и на двете места е 319 лв.
Иначе са идентични- версията с две сим карти + заден калъф + скрийн протектор. Последните две неща ги няма във версията с една сим карта, продавана от Теленор и някои по малки магазини.
В Технополис- 287 лв. + подарък зарядно за кола!
Тези цени са с включена великденска отстъпка. Редовната цена и на двете места е 319 лв.
Иначе са идентични- версията с две сим карти + заден калъф + скрийн протектор. Последните две неща ги няма във версията с една сим карта, продавана от Теленор и някои по малки магазини.
Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000
Честно да ти кажа камерата не съм я ползвал, защото не ми е приоритет, а пък за всеки си е доста субективно. Иначе можеш да видиш спецификациите в GSM Arena и мн. други сайтове. В android.bg има тема за LENOVO a6000. Там пичовете може би ще ти дадат по- детайлна информация относно камерата. Ако си от София ходи до Технополис в Младост 4. Там имаше доста неразпечатвани към 17:00 днес. Напомни за зарядното за кола защото служителите са доста натоварени и може да пропуснат да ти го добавят.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
Страхотна оферта от Технополис. За тези пари е без забележка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
[Quote]Страхотна оферта от Технополис.[/Quote]
Офертата е убиец (yes) (beer)
Съветвам всеки, който си е харесал телефона, утре в 10.00 сутринта да бъде пред вратите на някой технополис. Не вярвам да оцелеят каквито и да е бройки до вечерта!
Офертата е убиец (yes) (beer)
Съветвам всеки, който си е харесал телефона, утре в 10.00 сутринта да бъде пред вратите на някой технополис. Не вярвам да оцелеят каквито и да е бройки до вечерта!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
Задния калъф е добър. Скрийн протектора в комплекта става на първо време, но не е кой знае какво. Аз първо бях с него 10-тина дена, но от 2 дни съм с такъв от закалено стъкло (поръчан от търговеца от Пловдив през olx) и разликата е огромна. Протектора е много добър и придава изцяло завършен вид на телефона.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито от потребителя.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000к
Пич, недей да подлъгваш хората. В емаг го няма телефона. Този линк, който си дал е за някакъв таблет. Хайде първо си проверявай линковете, преди да се изказваш категорично.