Lenovo A6000
Lenovo A6000
Имам го от няколко дни, нереално добър за цената си. Екранът, батерията, качеството на звука са точно това, което търсех.
Двата дребни недостатъка са многото отпечатъци по екрана и липсата на ЛЕД подсветки за трите бутона.
Двата дребни недостатъка са многото отпечатъци по екрана и липсата на ЛЕД подсветки за трите бутона.
Re: Lenovo A6000
Съгласен със колегата а и за цена 2 лева /толкова ми струва/ без никакви претенции (yes)
[Quote]Двата дребни недостатъка са многото отпечатъци по екрана [/Quote]
Какво имате впредвид?
Следи от пръсти ли остават или нещо друго- като напр. проблем на дисплея?
Какво имате впредвид?
Следи от пръсти ли остават или нещо друго- като напр. проблем на дисплея?
Re: Re: Lenovo A6000
Не, не проблем, просто пръсти, и ме дразнят доста. Явно олеофобно покритие е за друг клас телефон :)
А камерата как е ?
Мнения ?
И не лагва ли с само 1гб памет ?
Мнения ?
И не лагва ли с само 1гб памет ?
Re: Re: Lenovo A6000
Ето малко извадки от мнение на реален ползвател:
[Quote]+ Дисплея просто е страхотен. Вади перфектни цветове и картината наистина е супер.
+ Работи много бързо. Особено приятно бях изненадан как за отрицателно време ми зарежда доста тежки сайтове без никакъв лаг или бавене. Качих му доста неща и рама изобщо не е проблемен.
+ Менюто е значително опростено, доста добре подредено и лесно се модифицира.
+ GPS-а ме намира за секунди и работи доста добре. Качих Sygic и работи супер.Явно липсата на компас не е проблем. Вградената навигация още не съм я пускал (всъщност видях ,че има такава едва след като качих Sygic).
+ Звука е доста добър като качество, но е малко тих.
Като цяло съм изключително доволен от избора си. Много готин телефон с изчистена визия.[/Quote]
http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=71557&pid=1107376#pid1107376
[Quote]+ Дисплея просто е страхотен. Вади перфектни цветове и картината наистина е супер.
+ Работи много бързо. Особено приятно бях изненадан как за отрицателно време ми зарежда доста тежки сайтове без никакъв лаг или бавене. Качих му доста неща и рама изобщо не е проблемен.
+ Менюто е значително опростено, доста добре подредено и лесно се модифицира.
+ GPS-а ме намира за секунди и работи доста добре. Качих Sygic и работи супер.Явно липсата на компас не е проблем. Вградената навигация още не съм я пускал (всъщност видях ,че има такава едва след като качих Sygic).
+ Звука е доста добър като качество, но е малко тих.
Като цяло съм изключително доволен от избора си. Много готин телефон с изчистена визия.[/Quote]
http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=71557&pid=1107376#pid1107376
Re: Re: Re: Lenovo A6000
Честито, Милене, със здраве да си го ползваш! Пиша ти тук за да не разводняваме другата тема.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000
Мерси много, телефона е жесток (yes) (beer) Особено за тези смешни пари, за които го взех :) Ето и инфо как да се снабдите с телефона за 250 лв., чисто нов и запечатан:
[Quote]Отваряте продавалника(olx), пишете в търсачката "Lenovo A6000" и ви излизат над 10 обяви за чисто нови, запечатани телефони, взети от Теленор и обявени на цена 250 лв.: http://olx.bg/ads/q-Lenovo-A6000/
ВНИМАНИЕ: Винаги изисквайте от продавача гаранционна карта+касова бележка. Някои от продавачите се опитват да скатаят касовата бележка, а по закон без документ за покупка(фактура или касов бон) вие нямате гаранция! Ако някой ви каже че не пази касовата, минавате на друг, обяви има достатъчно със запечатани и с лепенка на дисплея телефони! Още веднъж- искайте си гаранционна карта+касова бележка.
Телефона е без конкуренция за тези пари: нов 64 битов процесор Снапдрагон 410, невероятен IPS екран, в който ще се влюбите, два стерео говорителя с Долби саунд, поддръжка на LTE мрежи.
[Quote]Отваряте продавалника(olx), пишете в търсачката "Lenovo A6000" и ви излизат над 10 обяви за чисто нови, запечатани телефони, взети от Теленор и обявени на цена 250 лв.: http://olx.bg/ads/q-Lenovo-A6000/
ВНИМАНИЕ: Винаги изисквайте от продавача гаранционна карта+касова бележка. Някои от продавачите се опитват да скатаят касовата бележка, а по закон без документ за покупка(фактура или касов бон) вие нямате гаранция! Ако някой ви каже че не пази касовата, минавате на друг, обяви има достатъчно със запечатани и с лепенка на дисплея телефони! Още веднъж- искайте си гаранционна карта+касова бележка.
Телефона е без конкуренция за тези пари: нов 64 битов процесор Снапдрагон 410, невероятен IPS екран, в който ще се влюбите, два стерео говорителя с Долби саунд, поддръжка на LTE мрежи.
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000
Факт, телефонът е много добра сделка. Аз лично го взех от Теленор за 2 лева в брой след преподписване.
В Теленор е разпродаден като топъл хляб.
В Теленор е разпродаден като топъл хляб.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000
Аз също щях да го взема от Теленор с нова карта на 15 лв. такса, но като го няма никъде? Обиколих 4 офиса за един ден в София и навсякъде- изчерпан??? Може ли в 2015 г. да им доставят по 2 (два!!!) телефона на офис за цялата седмица?? Щели да ми го поръчат и да пристигне неизвестно след колко време. Като не могат да правят бизнес да си гледат работата. В продавалника за 15 мин. се разбрах с човека, чисто нов и запечатан, гаранция + касова бележка, супер цена! Какво повече!