LENOVO A606
Re: Re: Re: Re: LENOVO A606
Здравейте колеги,искам да помоля някой от форума да ми направи страхотна услуга,Имам телефона Lenovo A606 успях да го рутна и да сложа TWRP 2.7.1.1 свалих го от руският сайт за Леново ру.10 мн по късно вече инсталирах няколко приложения за подобряване на работата на устройството.След като се опитах да инсталирам приложение което дори не знам за какво се ползва естествено изискващо рут достъп ,телефона се рестартира в рековари режим-TWRP и не тръгно повече изтрих dalvink kesh,data,keshи без да искам можеби sistem.Молбата ми е защото не разполагам с компютър някой да качи бекъп на стоков ром на сайта или някъде другаде от където да си го сваля.Всв още няма ромове за този телефон за инсталиране през рековари меню.Ще съм страшно благодарен.
Re: Re: Re: Re: Re: LENOVO A606
Внимавай с коя версия си (Европейска или китайска) http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=633467
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LENOVO A606
С европейскат съм,1 гигабайт рам.И няма от къде да си сваля някой ром който да флашна през twrp така че само това мине вариянта ,можеш ли да помогнеш?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LENOVO A606
В този сайт същонсе регистрирах ,и пробвах всички файлове но няма интам за инсталация прес twrp.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LENOVO A606
Наистина нямаше. Съжелявам. Не дей да слагаш CN версия! Изчакай отговор на лично на 4pda.
P.S. вече има отговорб. Засега има версии само за комп (SP Flash Tool)
P.S. вече има отговорб. Засега има версии само за комп (SP Flash Tool)
Re: LENOVO A606
Здравейте!
Ще взема да изтупам прахта от темата. Имам следното питане - Буквално преди дни ми бе подарен такъв смартфон от приятел. Въпреки, че все страня от "телевизорите" сега може и да се пренастроя. След 5 години употреба, батерията е зле. Доста. Но самият уред работи отлично. Вгледал съм се в разни по 4000mAh от Алиекспрес (оригиналната е 2000mAh). Та, преди да поръчам, някой дали е запознат има ли за този модел такива батерии с по-голям капацитет и на наша територия, в частност София?
Поздрави!
Ще взема да изтупам прахта от темата. Имам следното питане - Буквално преди дни ми бе подарен такъв смартфон от приятел. Въпреки, че все страня от "телевизорите" сега може и да се пренастроя. След 5 години употреба, батерията е зле. Доста. Но самият уред работи отлично. Вгледал съм се в разни по 4000mAh от Алиекспрес (оригиналната е 2000mAh). Та, преди да поръчам, някой дали е запознат има ли за този модел такива батерии с по-голям капацитет и на наша територия, в частност София?
Поздрави!
Фалшиви са и в повечето случаи карат половината до две трети от оригиналната. Тези, които ги пише оригинални също често не са. Nohon е добра марка за неоригинални батерии и дори също имат реални термосензори, а не като фалшивите да няма и да показва винаги 25 градуса.elrockero написа: ↑02 авг 2019, 18:08Здравейте!
Поздрави!
Благодаря за бързият отговор!
Сега питам тез хора дали могат да предложат алтернатива и ще видим.
Сега питам тез хора дали могат да предложат алтернатива и ще видим.
Доколкото виждам Nohon нямат за тоя модел. Може да вземеш тая, разбира се не е реални 4000 въобще, но от тази марка две съм взимал, поне изкарват колкото оригиналната, не на половина :
BGN 15.68 5%OFF | HSABAT Free Shipping 4000mAh BL210 Battery for Lenovo A536 A606 S820 Battery S820E A750E A770E A656 A766 A658T S650 Battery
https://s.click.aliexpress.com/e/BzEgj0c
От Nohon ми отговориха, че нямат продукт, който да ми предложат като заместител на старата батерия.
А тези от линка ги разглеждах. Има и ще едни, които се пишат LOSONCOER. Само името е различно
А тези от линка ги разглеждах. Има и ще едни, които се пишат LOSONCOER. Само името е различно