Lenovo Phab2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
Глупости!!! Телефона го ползвам много активно вече трети месец. Единствения проблем ( несъществен) с който съм се сблъсквал е че не тръгна телевизията на виваком. Свалих си по- старата версия на tv go и проблема се реши. Писах на съпорта на виваком, отговориха ми че се работи по въпроса и да чакам ъпдейт. След около 20 дни излезна въпросния ъпдейт и всичко си работи.Предишния ми тел. беше Galaxy NOTE 5, и смея да твърдя, че Phab2 Pro e по-добър. Единствено задната камера май малко отстъпва в качеството на снимките. Дисплея, въпреки по-добрите показатели на Samsung, сложени един до друг, почти не се забелязва разлика в качеството. Но като гледам, мнение се дава от хора, които са го виждали само на снимка... Нищо лично! И за да не останете с погрешно впечaтление, фен съм на Samsung...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Phab2 Pro
Имам нужда от помощта Ви.
Все още ли сте довлен от телефона си? Харесвам точно този модел и смятам да си го взема. Мислите ли, че ще сбъркам?
Все още ли сте довлен от телефона си? Харесвам точно този модел и смятам да си го взема. Мислите ли, че ще сбъркам?