Lenovo Vibe P1
Re: Lenovo Vibe P1
Имам телефона от една седмица и съм много доволна!
Само,че искам да си сменя клавиатурата,защото не ми допада особенно тази,която е в телефона.
Изтеглих си,но не успях да я сложа.
Моля ако някой може да помага със съвети!
Само,че искам да си сменя клавиатурата,защото не ми допада особенно тази,която е в телефона.
Изтеглих си,но не успях да я сложа.
Моля ако някой може да помага със съвети!
След такъв потребителски отзив надали ще си го купиш: :)
[Quote]Кой, каквото иска да казва, но повече Леново няма да си купя !
Моб.нет ( на Виваком)дето ту го има, ту го няма, така и не се оправи .
Не ъпдейти, ми и на врачка да го занеса, все тая .
След всеки един, все проблеми .
Сега цака и паролите, като трие въведени букви при преминаване към цифри .
Камератай - гола водица.
Батерията , единственото по- хубаво нещо, след четвъртата " бъгня" пада с поне 25 % по-бързо.
Колкото и да мразя Виваком, според мен моят телефон като продукт на Леново не може да оправдае и четвърт от сумата, която платих за него- 668 лв.
Колко близо до дяволското число ....[/Quote]
[Quote]Кой, каквото иска да казва, но повече Леново няма да си купя !
Моб.нет ( на Виваком)дето ту го има, ту го няма, така и не се оправи .
Не ъпдейти, ми и на врачка да го занеса, все тая .
След всеки един, все проблеми .
Сега цака и паролите, като трие въведени букви при преминаване към цифри .
Камератай - гола водица.
Батерията , единственото по- хубаво нещо, след четвъртата " бъгня" пада с поне 25 % по-бързо.
Колкото и да мразя Виваком, според мен моят телефон като продукт на Леново не може да оправдае и четвърт от сумата, която платих за него- 668 лв.
Колко близо до дяволското число ....[/Quote]
Скоро и нa мен ми беше в полезерението, но избрaх Xiomi Redmi 3, много близък хaрдуер. Имa няколко минусa но и ценaтa е нa половинa aко е зaкупувaн от Китaй. Другият ми тaргет е Vibe K plus но не го дочaкaх, многото негaтивни коментaри зa средният клaс Lenovo кaто цяло ме рaзколебaхa.
Имам го от 5 месеца ,и съм много доволен от телефона батерията кара ,3 дни с постоянно ръчкане
-
- Регистриран: 08 юли 2014, 14:10
Re: Re: Lenovo Vibe P1
Кой го е писал това motofen2 ,това което си пейстнал?Как си е зареждал телефона при първите заряди?Как го е зареждал след това?Зареждан ли е например докато се говори от него?Това например според мен например би било пагубно за батерията,дори и при последващите заряди а какво остава за зареждане при първите,при които ако не правиш нещата както трябва или поне не се опиташ направо я гласиш за към кофата и подмяната и с нова батерия,а в случая както разбирам и с нов телефон от друга марка.Има хора , които и истинска тухла да им дадеш с присадена електроника към нея , за тях пак няма да е достатъчно надеждно и здраво нещо за да го ползват.
Re: Re: Re: Lenovo Vibe P1
Ти чакаш ли да ти падне батерята на 5% за да я зареждаш? Колко време я "дебнеш"?!?! (woo)
Знам си на моя, че мога да го използвам 2 дена (48 часа) без да се притеснявам, след това е на зарядно (контакт 220В или в колата), а при теб как е, освен да "мрънкаш"? (no)
Знам си на моя, че мога да го използвам 2 дена (48 часа) без да се притеснявам, след това е на зарядно (контакт 220В или в колата), а при теб как е, освен да "мрънкаш"? (no)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Имам го от декември и се държи прекрасно, дори от три месеца е с Андроид 6.00 версия.Невероятна графика. А батерията е супер ,но все пак трябва да знаете ,че няма вечни неща...Аз го зареждам през ден, заради лична сигурност,че винаги мога да разчитам на него. Не съм чакал никога края на батерията, а не е и нужно, убеден съм.И гледам, че цената му сега е същата на която аз го купих от Зора.Задължително е да има антивирусна, напр. при мен е Аваст.
[Quote]Задължително е да има антивирусна, напр. при мен е Аваст.[/Quote] И що да е задължително?
За уиндос не е задължителна антивирусна,но за андроид е задължителна антивирусната
А стига ве,не го знаех това (woo)