Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Май май утре ще го вземам....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Въобще не го мисли, ами го взимай! Грабят ги като топъл хляб.:D
Даже си мисля, че направих най-изгодната си покупка при съотношение - цена/качество.
В магазина Зора, който е в близост до стадион Герена, имаше само две бройки останали. Аз взех едната, а другата мисля че веднага след мен я взеха. Хубав е телефона, на мен много ми харесва.:)
Даже си мисля, че направих най-изгодната си покупка при съотношение - цена/качество.
В магазина Зора, който е в близост до стадион Герена, имаше само две бройки останали. Аз взех едната, а другата мисля че веднага след мен я взеха. Хубав е телефона, на мен много ми харесва.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
До скоро имах един А6000, който бях взел ей така за проба. Сега се чудя дали да не взема този или Лумиа 930.
Lenovo Vibe Z2 Pro
И за какво ти е тази лумия?
Не прочете ли постовете тука на няколко потребителя, че имат доста проблеми с 930.
Не прочете ли постовете тука на няколко потребителя, че имат доста проблеми с 930.
-
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
За пробва. Като не ми хареса, продавам. Ползвах едносимова 535 - много ми харесаха живите плочки. Това, което истински ме спира е, че за WP не намирам някои важни приложения, които ползсам на айфона.
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
(yes)(yes)(yes)
-
Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Досега не съм имал 6 инчов телефон и се чудя за този. 6 plus ми е 5.5 - кефят ме големите дисплеи и съм на ръба да се изстрелям към Т... да го взема. 699лв. си е оферта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Зависи какво искаш от телефона си. Лумиа 930 е много стилен телефон с прекрасна камера! Аз го исках много, но Теленор ме отрязаха. Както и да е, искаха да ми избодът очите, а ми изписаха веждите.:D
Ако искаш телефон с голям и красив екран,добра камера стабилна ос - този е твоя телефон. Не отписвай 930 обаче. Скоро ще могат да се ползват и приложения от гугълския магазин.
Ако искаш телефон с голям и красив екран,добра камера стабилна ос - този е твоя телефон. Не отписвай 930 обаче. Скоро ще могат да се ползват и приложения от гугълския магазин.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
И аз използвам 6 плюс от октомври, телефона е удобен и не е особено голям.
Айфона е 158.1 x 77.8 x 7.1 mm
Леновото з2 про е 156 x 81.3 x 7.7 mm
Както сам виждаш, по-нисък е от Айфона и малко по-широк и дебел.
Ще го използваш с лекота.
И аз го искам, но ще си го взема като цената му падне още, защото ще е с цел проба, аз не мога без iOS, но това си е лично мое мнение.
Айфона е 158.1 x 77.8 x 7.1 mm
Леновото з2 про е 156 x 81.3 x 7.7 mm
Както сам виждаш, по-нисък е от Айфона и малко по-широк и дебел.
Ще го използваш с лекота.
И аз го искам, но ще си го взема като цената му падне още, защото ще е с цел проба, аз не мога без iOS, но това си е лично мое мнение.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Аз си ползвам 6 Plus за основен. Този го искам за проба/втори телефон. Като ми писне - продавам. А6000 ме остави с добри впечтления от Леново и за това се загледах и в този. А, относно 930 май няма да го вземам, колкото и да съм фен на живите плочки. Но все пак темата е прекрасният Z2 Pro. Много готин дизайн :)