Lenovo Vibe Z2 Pro

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от Ванката » 02 май 2015, 18:16

Няма лош телефон! Вече всички се опитват да ни впечатлят със своите смарт предложения. Определено обаче ми се променя отношението към тази компания в добрия смисъл на думата. Това е супер, мега добър флагман, на човешка цена. Не съм богаташче, и когато избирам го правя внимателно. Все пак ще го ползвам минимум две години - до три, или докато се скапе!;) Вземайте го ако сте надъхани, перфектен избор!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

AgentOrange
Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от AgentOrange » 02 май 2015, 18:41

Съгласен - лош телефон няма. Мен Лумиа 535 ме направи фен на WP. Като излезе Win 10 ще скоча на флагман с добра камера.
Успя ли да тестваш камерата на Леновото? Сигурно прави доста яки снимки.
При чатене, браузване и слушане на музика източва ли бързо батерията?

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от Ванката » 02 май 2015, 19:03

Зависи как го ползваш. Няма такова нещо, като здрава батерия. Сутринта съм го откачил от зарядното в 06:00ч, когато ставам за работа. Сега е на 39%, но имам час разговори, половин час музика (толкова докато бях в кардиозалата), сърфиране през почти целия ден с почивки разбира се. Батерията е добра, но всичко зависи, как си ползваш телефона. Довечера със сигурност отива на зарядното, но при хора с по-малко свободно време, ще карат два-три дена, гаранция.
Голям проблем е с аксесоарите за него. В БГ-то нищо няма.:(
Питал си за снимки. Утре ще кача тук в темата, но има ограничение в размера и няма да види пълното качество.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от Вито » 02 май 2015, 19:30

Направи си една регистрация в esato и качвай снимките там http://www.esato.com/phonephotos/index.php?toplist=yes, така ще се видят всички данни за снимката, без загуба на качеството.

djfroggy
Регистриран: 11 апр 2005, 17:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от djfroggy » 02 май 2015, 19:40

Да споделя моето мнение за този телефон. Ползвам го от 6 месеца. Закупих го за 1000 лева тук от България.
Първите няколко месеца, до Великден имах кошмарни всекидневни рестарти и примигвания в синьо на екрана. Почти всяка седмица идваше ъпдейт, който не оправяше нещата. След две псещения в сервиза проблемите най-сетне престанаха. преди 3 дни пристигна ъпдейта за Лолипоп. С леко обновен интерфейс, телефонът се държи отлично, макар и леко лагващ на някои приложения. Батерията кара чисто два дни без нощно изключване при следната натовареност:
Разговори 30-70 мин/ден
Браузване 40-60 мин/ден
Игра или четене на документи/книги 20 мин/ден.

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от Ванката » 02 май 2015, 19:46

Добре, ще го направя малко по-късно обаче, защото съм все още на работа. Вече щракнах няколко и при ниска осветеност.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от Вито » 02 май 2015, 20:05

След тея снимки които видях, няма какво да се чудя, утре най-вероятно зора ще ми се зарадва. :D

Автомат http://www.mobile-review.com/review/image/lenovo/vibe-z2/photo/auto.jpg
Ръчни настройки http://www.mobile-review.com/review/image/lenovo/vibe-z2/photo/manual.jpg
Може да се свалят снимките за да се видят данните...

stobig
Регистриран: 25 мар 2015, 20:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от stobig » 03 май 2015, 10:21

Ванка, би ли споделил какво е качеството на разговорите спрямо G3 примерно.

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от Ванката » 03 май 2015, 10:43

Качеството на разговор, от това което аз чувам, е много добро и при двата телефона. При Vibe Z2 Pro, като че ли е малко по-плътен звука. Отсреща обаче ми казват, че ме чуват по-ясно и силно от Z2, отколкото при G3.
Само да спомена, че звука от слушалките, когато слушам музика е по-добър при G3. Може да е от плеъра нещо, но слушалките са на Samsung.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro

Мнение от Вито » 03 май 2015, 13:59

От днес и аз съм в отбора на Z2 Pro. В Зора беше изчерпан останал е телефона на витрината (аз исках неотваряна бройка), а оня ден имаше 5 неотваряни кутии. Наложи се в друг магазин да ходя... Не разбрах защо от Технополис ми дадоха 6% отстъпка и телефона ми излезе 657 лв.
Сега ъпдейтвам, по-късно впечатления и от мен. :)

Отговори