Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Бях шифровал всичко в htc-то. Няма опция за дешифриране на вътрешната памет, става само с ресет, поне при htc и lenovo (то си и няма външна). Не съм имал проблем с ъпдейти на предишния телефон. Като ми дойде лилипута на htc 816 си актуализира без никакъв проблем...
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
При Samung има възможност за шифроаве и дешифровяне поотделно на паметта на устройството и на сдкартата
.
.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Зависи от спецификацията на конкретния ъпдейт, има различни по предназначение и функции ъпдейти. За да не позволява значи засяга ядрото, което при кодировка няма как да стане.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Ясно, благодаря! Ще го имам предвид! Важното е ако телефонът иде в чужди ръце да не попадне на инфото от него. Сега видях, че и само с пин код става. Ако не се вкара пин кода при заключен екран не може да се влезе в директорията на телефона през компютър. Това успокоява малко нещата.
Между другото, ако някой не е знаел, да има предвид, че при заключен екран може да пусне фенер като натисне бутона за захранване и след това задържи средния сензорен бутон. Оня ден го открих, може да си е стара опция, но не я знаех...
Между другото, ако някой не е знаел, да има предвид, че при заключен екран може да пусне фенер като натисне бутона за захранване и след това задържи средния сензорен бутон. Оня ден го открих, може да си е стара опция, но не я знаех...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Да попитам нещо. За първи път се сблъсквам с телефон, който отчита времето на разговор плюс времето на прозвъняване. Накрая като искам да вида, колко ми е била продължителността на разговора, виждам и отчетеното време на звънене. Може ли това по някакъв начин да се промени от настройките (аз търсих но нищо не открих), или да тегля някой точно определен диалър? Изтеглих един, но същата работа. Все си мисля, че е някъде от настройките и не мога да го открия. Иначе по време на разговор си отчита само разговора.
Помагайте пичове...
Помагайте пичове...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Ей голямо набутване са тия Леново . Купих на дъщерята таблет ... оказа се , че не поддържа 3 ж в селските райони .. На телефон ите е Х + Леновото изписва проблем с мрежата ... Тц тц ... Става въпрос за Виваком ...
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
[Quote]Става въпрос за Виваком ...[/Quote]
Ако устройствата са купувани по интернет може да са от предназначените за Китай и да нямат 900 MHz. В селските райони Виваком ползват тази честота.
Ако устройствата са купувани по интернет може да са от предназначените за Китай и да нямат 900 MHz. В селските райони Виваком ползват тази честота.
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Според мен това Lenovo ще може да ползва 3g само във мрежата на Виваком , и то само там където е на 900 Mhz ,щото има и на 2100 Mhz а телефона не ги подържа...а на другите два оператора май няма да има въобще 3 g
----------
[B]mod edit: Не се отклонявайте от темата.[/B]
----------
[B]mod edit: Не се отклонявайте от темата.[/B]
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Телефонът има 3G при всички оператори, просто антената му е по слаба. Тва е положението.
Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Вито, иначе добре ли работи Lollipop-а при Vibe Z2 Pro?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black