Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Да попитам Fast Dormancy -оставил ли си го включено или си го спрял, в моя случай на А 6000 е по-добре да е изключено
по-стабилно 3G и по-добри скорости
по-стабилно 3G и по-добри скорости
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Не ползвам режими за пестене на енергия.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
това е свързано с режима на канала за данни H+,при положение че се подържа от мрежата на оператора- при него телефона не се буди постоянно а само при необходимост за синхронизация на някое приложение,ако не се потържа от мрежата а е включено батерията пада по-бързо сигнала през 3G при работа с HSPA+ е по-нестабилен и съответно скоростите по-ниски
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Работи си при мен. Батерията ми в момента е на 53%.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
При Lenovo Vibe Z2 Pro може да се премине от Vibe UI на стоков Android от Developer Options.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Знам. Малко дървен ми се вижда.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Бях чувал за много проблеми с връзката на 3G и 2G на Note 4 при Мтел, а оператора не поддържа тази опция и това създава много главоболия на доста хора, но някои си ги оправиха ръчно в настройките. А на мен е интересно защо този телефон от както излезе не присъства в магазините на никой от нашите оператори. Какво ги отказа да не го пуснат при тях, най вероятно нямат изгода, а напрактика за съотношение цена-качество не виждам равен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Ще го пуснат догодина, както направиха с Асуса. Той излезе новия модел, Вива пуска тепърва миналогодишния... :D Няма да имат изгода да, сега като е на 700 лв., не знам колко трябва да го пуснат с карта и договор...
Някой пробвал ли е да върже леновото с MHL кабел към ТВ, защото пак намирам противоречива информация. На едно мясти пише, че има MHL, на друго пише, че няма...
Някой пробвал ли е да върже леновото с MHL кабел към ТВ, защото пак намирам противоречива информация. На едно мясти пише, че има MHL, на друго пише, че няма...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
http://docteur-gsm.com/en/lenovo-vibe-z2-pro/238303-lenovo-vibe-z2-pro-mhl-hdmi-adapter.html
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Въпросът беше дали има наистина mhl свързаност. Иначе в али е много по-евтино http://m.aliexpress.com/item/32270540072.html