Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Съгласен съм. И аз съм с някакъв прозрачен от олх. Дано е хубав.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
[Quote]крашват интернет брайзерите-Долфин[/Quote]
Дойде ъпдейт, ще видим как ще е сега...
Дойде ъпдейт, ще видим как ще е сега...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Вижте разликата в големината между Note 4 и Z2 Pro. Въпреки значително по-големия си екран Lenovo-то е почти без рамки и изглежда по-компактно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Леновото е чудесно, стига да нямаше не малкото дефекти както хардуерни, така и софтуерни! Но от 1300 лв. за 5-6 месеца да падне на 700 лв. явно има основателна причина...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Нов системен ъпгрейд за телефончето!
п.с. Между другото, голямо благодаря на @Вито за стъкления гръб, който ми подари
п.с. Между другото, голямо благодаря на @Вито за стъкления гръб, който ми подари
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Еее, ти пък... Надявам се да ти харесва. При мен една приятелка чак снощи забеляза, че е с гръб, значи не си личи изобщо, а и това е целта. ;)
Ъпдейта е оправил галерията (замазването на големите по размер снимки), пукането в безжичните слушалки и е добавена отново функцията за автоматично записване на разговорите, която за разлика от многото приложения в магазина записва с отлично качество! И нещо много важно записва разговорите без проблем при разговори с bluetooth слушалки! От Леново България ми казаха, че ще има и подобрение в обхвата. Като тръгна на път ще видя как е положението! Общо взето все хубави неща.
Нещо яко се зарибих по Асфалт 8 и NFS :D От години не бях играл игри...
Ъпдейта е оправил галерията (замазването на големите по размер снимки), пукането в безжичните слушалки и е добавена отново функцията за автоматично записване на разговорите, която за разлика от многото приложения в магазина записва с отлично качество! И нещо много важно записва разговорите без проблем при разговори с bluetooth слушалки! От Леново България ми казаха, че ще има и подобрение в обхвата. Като тръгна на път ще видя как е положението! Общо взето все хубави неща.
Нещо яко се зарибих по Асфалт 8 и NFS :D От години не бях играл игри...
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
[Quote]Вчера дойде от Китай и седи отлично на телефона. Доставката отне 9 дена.[/Quote]
В къщи ли ти го доставиха или трябваше да го получаваш от митница? На сайта им пише, че е проблем на клиента да се оправя с митницата. Може би става въпрос за по-скъпи поръчки.
В къщи ли ти го доставиха или трябваше да го получаваш от митница? На сайта им пише, че е проблем на клиента да се оправя с митницата. Може би става въпрос за по-скъпи поръчки.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Идват на адрес. За скъпите стоки ходиш в митницата, но не знам кога точно. Над 30 неща съм поръчал от али, идват ми на адрес безплатно, а като се сетя колко пари даваме на Еконт и Спиди за доставки в България....
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
И Аз си го купих!:P