Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Имам два въпроса.
1. Камерата на този телефон само в максимална резолюция ли снима? Не е удобно това.
2. Как става преминаване към стандартната версия на Андроид. От клиповете виждам, че се влиза в "настройки" и после "за разработчика". При мен последното го няма
1. Камерата на този телефон само в максимална резолюция ли снима? Не е удобно това.
2. Как става преминаване към стандартната версия на Андроид. От клиповете виждам, че се влиза в "настройки" и после "за разработчика". При мен последното го няма
Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
За разработчик -Настройки-За телефона - кликаш върху Номер на версията,май 6 пъти. И ставаш програмист.
Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Няма ли Build номер? Обикновенно е от там?
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Номер, същото. За всеки модел е различно.
Андроидския е голямо дърво. На леново лаунчера е по добър, аз ползвам нова. Камерата и аз сега установих, че има само смяна на режима 16:9, 4:3 и 1:1. Странно що не са сложили и промяна на пикселите. Купил съм си Camera-fv5 това приложение има всякакви функции, заслужава си парите. ;)
Някой докопа ли се до читав преходник с който можеш да вържеш флашка и да се зарежда телефона?! Чета по магазините, че като се върже флашката телефона не се зарежда, та ако някой има такава джаджа да сподели от къде да купувам.
Някой докопа ли се до читав преходник с който можеш да вържеш флашка и да се зарежда телефона?! Чета по магазините, че като се върже флашката телефона не се зарежда, та ако някой има такава джаджа да сподели от къде да купувам.
-
- Регистриран: 01 яну 2015, 20:19
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Здравейте,имам въпрос ще ви бъда благодарен,ако някой отговори.Как става смяната към стоков андроид,насочете ме къде трябва да ровя в менюто.И тази смяна само еднократна ли е,може ли после да се връща пак към този с който си е купен?
XDA форумите, не, не става през менюто и настройките, внимавай че може да направиш нещо че да ти отпадне гаранцията и/или да прецакаш телефона ако не внимаваш и не правиш точно каквито са указанията и не можеш да го сменяш колкото пъти си искаш ;)!
Добре де, няколко мнения по надолу е обяснено как става, що не четете?!
Вито, случвало ли ти се е, докато зареждаш телефона и зарядното, и телефона да загреят много? Онзи ден, като го зареждах се случи. Не знам, може да е било от жегата тогава, но много странно. Все едно го ползвам докато се зарежда, или провеждам видеоразговор по Skype.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Това Леново голямо дърво , проблемът е , че не поддържа бг. мрежата и от там товари всичко ... (no)