Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Хахахахаха, що пишеш глупости?! Телефонът поддържа всички български мрежи! http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=BC120AA652B3EB7BC2257D420028F339
Ванка, не съм забелязал загряване. Сега гледам в Battery Monitor, че най високата температура при зареждането му през нощта е 31 градуса. Сутринта като го откачих от зарядното батерията е била 26 градуса. Да не си го ползвал докато се зарежда?!
Ванка, не съм забелязал загряване. Сега гледам в Battery Monitor, че най високата температура при зареждането му през нощта е 31 градуса. Сутринта като го откачих от зарядното батерията е била 26 градуса. Да не си го ползвал докато се зарежда?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Не! Сутринта го сложих да се зареди, че беше на 11% и след час зареждане някой ми писа във Viber. Взех го и направо си печеше... Днес сутринта го сложих за час просто да тествам, но нямаше загряване. Много странно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Да не го зареждаш със зарядно с Fast Charging, защото чух, че ако зареждаш телефона си с такова зарядно, загрява по време на зареждане.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Имаш право, защото тогава го зареждах с едно зарядно на HTC, което зарежда доста по-бързо от другите ми зарядни. С него принципно си зареждам G3-то. С оригиналното зарядно на леновото не е имало проблеми със загряване.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Имам такъв проблем,когато изпращам съобщение не получавам рапорт за доставка,и за да разбера дали е доставено трябва да отида в опциите на съобщението!P.S.от опциите за настройки съм поискал отчет за доставка!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Защо ползваш други зарядни? Оригиналното зарядно зарежда достатъчно бързо телефона. Не забравяй, че батерията му е 4000 mАh... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Така че съвета ми е: Зареждайте телефона си с обикновено зарядно, за да не загрява.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
-
- Регистриран: 01 яну 2015, 20:19
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Кажете нещо за обхвата,как е при вас.Четох,че телефона има проблем с обхвата,но след ъпдейт се оправял.Вчера му направих всички налични ъпдейти,надстрой се до андройд 5.0.2.Но обхвата не ми харесва.Сега го тествам само на 2G,но нямам пелен обхват в къщи,даже на няколко пъти изчезва и не винаги е фулл,а с стария ми Гакакси Нексус не ми е правило впечатление да не ми е фулл обхвата в къщи.
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Ами включи си 3G
Аз моя даже на 4G съм го сложил,макар че не ползвам този тип мрежа и всичко ми е ОК .
С Lenovo A 606 съм
Аз моя даже на 4G съм го сложил,макар че не ползвам този тип мрежа и всичко ми е ОК .
С Lenovo A 606 съм
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Като цяло обхвата е по-слаб от предишния ми htc 816. Леновото е с 4 черти индикация обаче, а htc с 5, от там може да идва и малко объркване. В града нямам проблеми. Пуснал съм само 3Г мрежата. С htc у дома на моменти имах 3 черти, с леновото на моменти имам 2, но и при двата не съм имал проблеми при разговор или сърфиране!