Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Нормално е, като за тези мощни процесори. При по-екстремни натоварвания всеки един смартфон загрява доста. Лаптопа ти при гейминг загрява, пък какво остава за една малка и умна джаджа, като смартфона... Пробвай видео разговор по Skype - поне половин час да видиш, как ще си направиш едни яйца на очи.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
мерси за отговора , относно яйцата.... :D:D:D:D:D
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
и още един вапрос, включих "безопасна среда" при което ми излезе едно балонче за превключване от обща среда към безопасна, та вапросът ми е как да вляза в настроиките и по точно каде да вляза за да я изключа тази функция, че влизах навсякаде и немога да я открия.
:|
:|
Настройки => Управление на защитена зона => Включване на безопасна среда пр. (махаш чафката)...
Samsung GALAXY S22 Ultra
или аз не виждам или е в някоя под папка в настроики мерси все пак за отговора :)
Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Там си както ти написах. Няма скрита подпапка.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
разбирам ванка ама при мен това управление .... ми се губи из настроиките виж снимките които направих ако го виждаш там значи съм за очен :D
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Дали апаратът подържа видео разговори?
Не, не поддържа! Нали има Skype и Viber? Можеш обаче да записваш разговорите.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
А,защо няма все пак е висок клас и при някой други бизнес смартфони разбра,че няма и им горят на хората видео минутите към плановете!