Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Към 17 часа дойде при мен. Сложи ли го? Аз мисля да изчакам малко, за да не се окаже, че е проблемен...
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Много добре си работи и след актуализацията!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Здравей, сложих го веднага с получаването и нямам никакви проблеми. Смело си го качвай, аз поне разлика някаква не виждам. По-интересното е, дали ще получим 5.1.1 и въобще, ще стигнем ли до 6.0 директно или не.
Вито, пробва ли 4К видео клип да направиш? При мен се получава някакво трептене, може да е до настройки, но нямам идея.
Вито, пробва ли 4К видео клип да направиш? При мен се получава някакво трептене, може да е до настройки, но нямам идея.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Не ми се е налагало видео да снимам. Но ако ми се наложи със сигурност няма да е 4к при положение, че имам към 5ГБ свободни. Друг е въпросът, че 808-цата ми прави видеото с много по-качествен звук. ;)
-
- Регистриран: 21 яну 2015, 00:32
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Защо не му работи 4г-то!
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
А пуснато ли е? На кой оператор?
Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Добро утро на всички! Нашият модел на Леново не открива LTE мрежите на операторите. Според мен са заключени софтуерно и след следващия ъпдейт, ще бъдат отключени. Поразрових се и в андроид форума, но нищо не открих за проблема, дори писах в общата тема. Може някой да е по-запознат.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Еми сложи си Telenor-ската карта на мястото на Vivacom-ската и би трябвало да откриваш LTE мрежи.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Здравейте. Имам апарата от няколко дни , а и с андрод се сблъсквам за първи път. Та имам следния въпрос за батерията: След пълно зареждане имам почти 6 часа активно ползване, основно месенджар латсап интернет и 1 час разговор. Игри не играя. И отново на зарядното... Това нормално ли е за батерията при все ,че чета тук и на други места за зверска батерия. Може и да съм леко надценил нещата, но очаквах един пълен ден 12 часа (от сутрин до вечер) да ми искара. При преглед на консумацията екрана ми взима 90-94% от енергията , а е на минимална яркост. За сръвнение леново p70 с 40% батерия екрана е глътнал нямаше и 5 %... Версията мо е 5.0.2
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
6 часа постоянно позлване? Без да спираш екрана? Ако е така, значи е съвсем нормално.