Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Мда, май май това е проблемът. Чета, че и хора с HTC 10 имат подобен проблем...
Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
За първи път реших да споделя Интернет към лаптопа си чрез USB кънекция, но ми дава, че опцията е недостъпна. Трябва ли да правя нещо допълнително? До сега винаги съм споделял нет през хот спот, и никога не ми се е налагало да го пробвам.
Ето на скрийншоти се вижда ясно, че опцията не е налична.
п.с. С Винбоз 8.1 съм. Едва ли не го поддържа.
Ето на скрийншоти се вижда ясно, че опцията не е налична.
п.с. С Винбоз 8.1 съм. Едва ли не го поддържа.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
На какво у-во/ОС се опитваш да го споделиш?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Асър Ъспайър Суич 10 с Винбоз 8.1. Там пише, че се поддържа и от Уин 8, то е все тая дали е 8 или 8.1...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
От девелопърските опции пуснат ли ти е USB Debugging?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Стана, мерси Росене. Не се бях сетил затова...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Затова е форума, малко "оспамихме темата", но нарочно не ти го писах в бележки (както другите пъти) надявайки се да помогне и на други... ;)
Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Момчета помагайте!
Три месеца откакто продадах телефона и вече има сериозен проблем. Сега, колко точно е сериозен не знам. Познавам човека и не искам да излезе, че съм го прецакал. Не съм такъв и ако трябва, ще му възстановя сумата.
Проблема е, че нещо не ще да зарежда, а дава че зарежда. Пробвано е с няколко различни зарядни, както и с неговото си. Постоянно пищи, че батерията е изтощена, а е от час на зарядното и непрекъснато пада. Да не би usb-то да се е прецакало нещо? Ако е това, някой може ли да ми каже ориентировъчно, колко ще излезе целия ремонт, и може ли да ми посочите читав извънгаранционен сервиз?
Благодаря на отзовалите се!
Три месеца откакто продадах телефона и вече има сериозен проблем. Сега, колко точно е сериозен не знам. Познавам човека и не искам да излезе, че съм го прецакал. Не съм такъв и ако трябва, ще му възстановя сумата.
Проблема е, че нещо не ще да зарежда, а дава че зарежда. Пробвано е с няколко различни зарядни, както и с неговото си. Постоянно пищи, че батерията е изтощена, а е от час на зарядното и непрекъснато пада. Да не би usb-то да се е прецакало нещо? Ако е това, някой може ли да ми каже ориентировъчно, колко ще излезе целия ремонт, и може ли да ми посочите читав извънгаранционен сервиз?
Благодаря на отзовалите се!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Вероятно е това:http://demo.laptronics.co.in/A3/Lenovo-Vibe-Z2-pro-power-jack-repair-and-replacement.html
В официалния форум на Леново има същите оплаквания, но никой няма решение.
[Quote]Познавам човека и не искам да излезе, че съм го прецакал[/Quote]
Винаги има по-висок риск от дефект при покупката на техника втора употреба. Все пак производителите не дават вечна гаранция.
В официалния форум на Леново има същите оплаквания, но никой няма решение.
[Quote]Познавам човека и не искам да излезе, че съм го прецакал[/Quote]
Винаги има по-висок риск от дефект при покупката на техника втора употреба. Все пак производителите не дават вечна гаранция.
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
:) Приятели, този модел има праг на зареждащото напрежение и ток, под които не трябва да се пада. Решението на този проблем е:
1. Ползване само на оригиналното зарядно, на което (внимание) изхода е 5,2V , 2000mA или друго по мощно, но пак на 5,2V
2. Използване само на оригиналния кабел или друг къс и по-дебел (за да има възможно по-малко съпротивление и съответно по-малък пад на напрежението).
Повечето зарядни и кабели не са подходящи за Lenovo VIBE Z2 Pro. Наистина много малко са тези, които са удачни.
Успех на всички потребители на този великолепен телефон. (yes)
1. Ползване само на оригиналното зарядно, на което (внимание) изхода е 5,2V , 2000mA или друго по мощно, но пак на 5,2V
2. Използване само на оригиналния кабел или друг къс и по-дебел (за да има възможно по-малко съпротивление и съответно по-малък пад на напрежението).
Повечето зарядни и кабели не са подходящи за Lenovo VIBE Z2 Pro. Наистина много малко са тези, които са удачни.
Успех на всички потребители на този великолепен телефон. (yes)