Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Днес си поиграх с телефончето. Мноооооого добре. Почти сигурно ще взема мего вместо ноут4, най-малкото заради 2-те сим. С ноут2 да го допълва, всичко е перфектно :-)
KOBRETI,добре е,че си го усетил с кеф.Вярно ли е,че телефона вече се продава у нас,както твърди chilko в постинга по-горе и в ревюто му днес за телефона?
Мислех, че вече е станало ясно след дискусията във форума - има го в Lenovo Exclusive Store за 1299 лв.
Да, в леново магазина в Парадайс мол, както и на lenovoonline.bg
[Quote]Като внесат повече следващите седмици очаквам да е по-ниска[/Quote]
Т.е. номерата на мЕнтел, ще го пуснем на висока цена (iP 6) за да хванем нетърпеливите балъци, пък после ще я намалим за останалите... :D
Т.е. номерата на мЕнтел, ще го пуснем на висока цена (iP 6) за да хванем нетърпеливите балъци, пък после ще я намалим за останалите... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Росен_ВS, нямам си работа и аз-днес случайно влезнах в чешкото lenovoonline.cz.Ии,о Ужас! Lenovo vibe z2 pro е на Акция.Стартира с 17999 чешки крони/1277 лв. /.Сега се продава 4000 czk надолу, за 13999 czk/993,92 лв./. Нашето онлайнче,което щеше да предлага т.нар Атрактивни цени- 1299 лв. Ти намери подходящите думи, моля.
Не знам за вас, но аз съм пред дилема. Vibe Z2 Pro, Note 4 или Nexus 6? Нямам проблем да нося 2 телефона, и се бях насочил към Ноут. При наличието на такъв двусимов смартфон обаче, дилемата става пълна. Имам ходене до Дубай другия месец и съм се замислил да купя нещо от там. Някакви съвети? :
Както казах, очаквам и тук цената на модела да падне под 1000 лв в близките седмици.
-
- Регистриран: 02 дек 2009, 10:50
Zte nubia z7 max....от днес съм собственик на този телефон, като първите ми впечатления са наистина прекрасни:)))
И аз го гледах. Само че чистата версия. Не мах или мини. Просто Z7. Нещо ми е труднпо да открия реална оферта за него.