Lenovo Vibe Z2 Pro
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Уникален модел на Леново. С тази цена става хит направо. И аз се замислям за него.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Абе и аз се ослушвам да ги пробвам:)
Цената няма равна така е...пък и ако работи гладко като ноут 4.... не знам защо ще избереш друга фирма пред китайското
:D
Цената няма равна така е...пък и ако работи гладко като ноут 4.... не знам защо ще избереш друга фирма пред китайското
:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Айде момчета и аз в клуба. Телефона е уникален. Мислих за 930, после за HTC Desire 820, но като си поиграх с това и направо се влюбих в него...ако беше жена да съм я изнасилил...:D
Още не съм отворил кутията...:P
Още не съм отворил кутията...:P
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
ЧЕСТИТО ВАНКА (yes) (yes)
Страхотен избор си направил (beer) (beer)
Страхотен избор си направил (beer) (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Не искам да го крия в някакви калъфчета, точно него. За съжаление не намирам нищо, а обърнах целия нет. Искам стъклени протектори за отпред и отзад, ама нищо не откривам в България. Поръчах на един приятел страхотни слушалки на Нокиа, със страхотни басове. Не бива този телефон да се ползва с какви да е аксесоари, нали?:D
Ето и снимка как стои в ръката...:D
Ето и снимка как стои в ръката...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
В андроид форума се похвалиха, че има Lollipop. След ъпдейта не намират обаче опцията за отключване с почукване по екрана. Следи темата там. ;)
Ще гледам мнения още десетина дена и ще преценя дали да сменям телефона...
Ще гледам мнения още десетина дена и ще преценя дали да сменям телефона...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Аз го тегля вече. Днес, това ми е третия ъпгрейд.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Първите ми впечатления от машината са много добри. Батерията държи малко повече от G3 при по-голямо натоварване. Цветовете са повече от впечатляващи. Има обаче някакъв лаг в галерията, който не е толкова фрапиращ. Има проблем с приложението mesenger, не мога да се логна, само ме изхвърля. Предполагам с някой ъпдейт, ще се оправи. Камерата е много добра, но мисля, че от Samsung са се справили по-добре с техните флагмани. Другото което не ми хареса, е малкото вградена памет. Вече имам 17гб свободни от реални 25гб. 6,30гб отиват за системата! Иначе е много бърз, не се замисля и няма лагове освен споменатия в началото от мен. За сега толкова мога да кажа...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
Кой е за предпочитане като цяло-този или Samsung Galaxy Note?От NOTE серията съм си харесал тройката :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo Vibe Z2 Pro
И двата модела си имат плюсове и минуси. Ноут серията ми е любима, защото ми харесва работата с писалката. Също така имаш слот за допълнително разширение на паметта, нещо което тук липсва. При мен батерията е несменяема, докато при тебе е. Обаче тук идва момента с качеството на изработка и използваните материали. При мен е метал и стъкло, при Ноут 3 е пластмаса. Лично аз харесвам пластмасата повече.;)
Цената обаче казва тежката си дума. На Ноут 3 е доста височка все още. Аз го взех за 699лв на промоция от търговска верига Зора.
А щях да забравя - телефона е с две сим карти и подръжка на лте на единия. Другия е ограничен на 2G.
Всичко е въпрос на личен избор!
Цената обаче казва тежката си дума. На Ноут 3 е доста височка все още. Аз го взех за 699лв на промоция от търговска верига Зора.
А щях да забравя - телефона е с две сим карти и подръжка на лте на единия. Другия е ограничен на 2G.
Всичко е въпрос на личен избор!
Samsung GALAXY S22 Ultra