DEAD LG G3

Snooker0870
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEAD LG G3

Мнение от Snooker0870 » 29 юли 2018, 14:45

Вече като съм се опарил ще знам занапред... Чудя се какво ново устройство да си взема сега, LG G6 добра опция ли е според вас?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEAD LG G3

Мнение от Ванката » 29 юли 2018, 14:49

Добре че попита. Мислех да ти напиша, ако евентуално искаш пак LG, да се насочиш към G6. Нямат много оплаквания хората от тях, както беше с предишните версии.

В края на краищата това е просто телефон, който трябва да ти служи без значение на къде ще се насочиш. Ползват се 2-3 години, после и да искаш стават бавни и дори при къстъмизоране апарата не работи коректно, както е бил в ден едно.

Ако не те интересува толкова марката на една добра цена можеш да си намериш Galaxy S8+ или Huawei Mate 10 Pro (уникален апарат за парите си).
Samsung GALAXY S22 Ultra

Snooker0870
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEAD LG G3

Мнение от Snooker0870 » 29 юли 2018, 15:41

@Ванката Много благодаря за инфото! От една страна като че ли ми се иска отново LG да си взема, а и другите два са 200-300 лв отгоре над G6. Първоначално мислех с LG Q6 по-бюджетно да мина, но като прочетох за процесора му се отказах и викам айде, ще дам 200-300 лв повече за G6, а сега и още веднъж 200-300 лв отгоре да кача за някой от тези, които ми препоръча... А и мисля, че G6 ще ми служи доста добре. (yes):)

midd
Регистриран: 22 дек 2014, 17:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DEAD LG G3

Мнение от midd » 30 юли 2018, 08:20

Аз му смених платката с такава с 3 Гб рам и си го ползвам вече една година безотказно. За 70 лева взех от ОЛХ един със счупен дисплей. Гледай да не прегрява, когато го ползваш като GPS на стъклото на автомобила. Два пъти съм сменял дисплей по гаранция (жълти петна) и най - накрая като изтече гаранцията дънна платка. Иначе има начин да си пуснеш телефона , но трябва малко да поразбираш. Сваля се платката , овива се в фолио и се пече . После работи от ден два до месец. Разгледай се по форумите как става номера . При мен проработи. Контактите си може да свалиш така. Не го продавай така, защото не е лоялно.
Иначе си купих Самсунг S8 и съм супер доволен. LG ме загубиха като клиент. Много здрави са на изтърване, но това с греенето не са го решили още. При всичките им пръчки се получава.
Имам един китайски дисплей и другите неща с изгорялата платка и се оглеждам за здраво дъно, но няма. Само дисплеи ...

Отговори