G2
Re: LG G2
Аз пък си го взех от Германос за 620 лв кеш с 2 години договор, тъй че не виждам защо плачеш. Телефона е супер , единственото което ме дразни след нексуса е че повечето настройки са черни символи на бял фон и не може да се смени . Прави 33 000 т на антуту.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Днес ходих да го гледам в технополис и какво да ви кажа-като натиснах копчето отзад и светна дисплея се влюбих! Много телефони съм ползвал и съм разглеждал,но този.....е нещо уникално! Не само,че е със страхотни реалистични цветове,но така е направен,че имаш чувството,че държиш само дисплей в ръката си(woo) 5.2 инча е,но на практика като го хванеш нямаш усещането за гигантски телефон! Ще изчакам малко и няма как ще се взема:)
Мога само да потвърдя ревютата и страхотните оценки в този и други сайтове. След детайлно разглеждане на HTC One и Samsung S4 си избрах най-добрият телефон под Android - G2.
Мисля, че LG са сътворили едно чудо, което за съжаление малко се подценява. Въпреки, че това ми е второто устройство с марката (след едно видео на Gold Star), мога да го препоръчам на всеки от Вас. След ползване от около месец - нямам никакви забележки по телефона.
Заележка:
Не съм свързан по никакъв начин с LG Bulgaria и не съм получавал суми/подаръци за да правя реклама и
Преди това съм бил фен на Nokia 808 който за мен все още е най-добрият камерафон. Просто ми се смениха приоритетите и ми трябваше телефон за работа, а не само за снимки.
Спорен ден на всички Вас...
Мисля, че LG са сътворили едно чудо, което за съжаление малко се подценява. Въпреки, че това ми е второто устройство с марката (след едно видео на Gold Star), мога да го препоръчам на всеки от Вас. След ползване от около месец - нямам никакви забележки по телефона.
Заележка:
Не съм свързан по никакъв начин с LG Bulgaria и не съм получавал суми/подаръци за да правя реклама и
Преди това съм бил фен на Nokia 808 който за мен все още е най-добрият камерафон. Просто ми се смениха приоритетите и ми трябваше телефон за работа, а не само за снимки.
Спорен ден на всички Вас...
-
- Регистриран: 27 сеп 2012, 04:17
Телефонът е убийствен, просто няма грешка всичко му работи 6. Аз съм негов горд притежател от 3 седмици 32 гб. версия и просто не мога да кажа една лоша дума. Снимки, музика, видео, игри, дълъг живот на батерията, просто не знам какво повече може да иска човек.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Защо в глобул го няма този телефон,а дори да го има е по 1 бройка-бял и то вече продаден(angry) Питах за черния-отговорът е,че от LG са изтеглили от пазара черните телефони(angry) Баламосват ли хората не мога да разбера или пък корейската компания е толкова некадърна,че не може да покрие пазара незнам:X Някой ако знае нещо нека сподели!
Който обсъжда телефона без да го е видял и пипнал,просто да отиде и да си поправи грешката.Аз съм имал всички топ модели за последните 2 години и така не съм АХВАЛ досега от телефон.Изумителен дисплей,наистина сякаш имаш жива картина в ръцете без корпус.Направо си е нереално усещане.А ако все пак погледнеш корпуса,има много приятен релеф като карбон.Финеса е във всеки милиметър.За чипсета,камерата и батерията е ясно-на топ ниво е всичко.А батерията също прави нови стандарти.Нов телефон,като го хванах по обяд и почти не съм си го вадил от ръцете,а батерията е на 68% вечерта.Е няма такова чудо!!!Не го исках заради 16 Гига памет.32 не е опция за мен,защото са неофициален внос,от там гаранцията е към някой сервиз тип \"Павилион 8 на женския пазар\".Но има опция с миниатюрен кард рийдър да се закачи още памет и готово.Вижте
http://www.meenova.com/
http://www.meenova.com/