G3

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: LG G3

Мнение от Scorpinox10 » 26 юни 2014, 22:02

Честито колега. Ще чакаме мнения (yes)

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 26 юни 2014, 22:17

В Смартфонбг го има от няколко дни, но доставката казват е СЛЕД 27.06.

В Хенди също може да се напазарува онлайн, пише, че го имат на склад, но след разговор с една мома се оказа, че и там положението е същото - поръчваш и плащаш днес (или онзи ден), но доставката е СЛЕД 27.06 и никой не може да ти даде ясен отговор кой ден ще стане това...

Колега, дай имената на магазините и този, от който ти си го поръчал.

Ако обичаш, разбира се. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 26 юни 2014, 23:43

Поръчах го от гет бг.При тях цената е по-висока, но пък никъде не пише \"поръчвате сега, а го доставяме след 10.07\" или нещо подобно и за това се навих да го поръчам от там.В интерес на истината те предлагат само 32 гигабайтовата версия и това ме наведе на мисълта, че може би имат само нея на склад и за това не предлагат версията с 16 гигабайта.Заедно с поръчката избързах да го платя - дано е за добро!:)

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 26 юни 2014, 23:54

Стискам палци всичко да е наред!

Иначе видях го там, да.

Дано не се окакат за пореден път нашенските търговци...

А ти сподели като го получиш (утре, надявам се), че всичко е наред, за да се ориентират правилно хората, които искат да го поръчат и да не чакат. :)

Аз пък не смея да поръчвам така, защото искам първо да го разгледам в ръцете си и да го разцъкам, за да усетя дали ще ми пасне.

Множко са парите, за да взимам апарат, който ако не ме изкефи няма как да продам за същите пари.

nikitrz

Мнение от nikitrz » 27 юни 2014, 00:19

Аз съм от тези хора, които като харесат нещо, трудно се въздържат да не го вземат.Така беше и с предишния ми телефон - SGS3.Пак го купих на втория ден след като се появи в България и не съжалавам въобще.Причината, поради която го сменям е тази, че след последния ъпдейт стана много по-бавен от преди, започна да лагва и да забива - иначе нямах намерение да го сменям.Мисля, че това LG ще ми предложи в пъти по-добро потребителско усещане и иновации, които наистина ще ми бъдат от полза(визирам лазерния автофокус на камерата, който според мен е по-доброто нововъведение спрямо пулсомера в последния Галакси).Иначе и аз до скоро бях от заклетите Samsung фенове, но след като видях вида на SGS 5 с този грозен заден капак и почти нищо ново спрямо предишните модели(мое мнение, което не натрапвам на никого), реших да се преориентирам.Честно казано се съмнявам да ми го доставят утре, но ако правят доставки в събота, и ако разбира се го имат в наличност (дано не се окаже нещо друго) се надявам в събота вечерта да разцъквам на него.Ще кача и няколко снимки тук, за да може хората, които все още се колебаят дали да го вземат, да придобият по-точна представа за телефона.

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 27 юни 2014, 00:28

хехе

То и аз съм на принципа "Кеф цена няма". :)

Иначе единственото нещо, което ме притеснява и се чудя е дали ще може да се работи на апарата нормално с една ръка.

Преди месец махнах HTC Desire 816 Dual SIM само по тази причина - доста пътувам и с една ръка беше невъзможно да работя с екрана му.

Сравнявам ги обаче двата модела (гледам само размера) и виждам, че LG G3 е с 1см. по-къс и с 5мм. по тесен.

Надявам се да мога да го ползвам с една ръка, но все пак искам да го пробвам, за да съм сигурен.

пп. Аз пък в Смартфонбг гледам офертите и хич не са лоши, а и пише, че до днес е бил с предварителна заявка и изчакване, а вече е на склад от тази вечер и доставка веднага.

Едит: поправям се - за 32гб версия доставката е на 10.07.
Само 16гб е наличен на склад.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 27 юни 2014, 08:22

в германския амазон цената е 549/599 евро и е с безплатно безжично зарядно, което струва 69 евро

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 27 юни 2014, 17:14

Стандартен тест при изпускане .[Youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j1kVNo6ars8[/Youtube]

А това е решението на Самсунг S5 за да се работи лесно с една ръка...

[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XGK9PSTqlO0[/Youtube]

nikitrz

Мнение от nikitrz » 27 юни 2014, 19:02

До колкото знам и LG G3 има същата функция за работа с една ръка:)

Иначе днес получих обаждане от гет.бг и от там ми казаха че ще получа телефона другата сряда, тъй като се чакат доставки - както си мислех, нямат го наличен.Хубавата новина е, че няма да пристигне чак след 10.07, а още на 02.07(woo)
Интересно ми е дали на българския пазар ще се появят и Quick Circle калъфчетата - много са готини и бих си взел веднага един такъв!

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 27 юни 2014, 21:58

Офффф...

Щом и този го нямат, макар да са обявили, че го имат на склад е ясна картинката с българските търговци.

Явно събират покупките на едиколко си човека и тогава ги доставят - знам ли и аз...

Относно калъфчето - онези дебили Хенди пък се рекламират, че ако купиш от тях ти дават калъфа безплатно, но вчера и те нямаха бройка, макар да обявяват в сайта си, че е на склад.

Отговори