G3
Re: LG G3
[Quote][B] nikitrz[/B]
До колкото знам и LG G3 има същата функция за работа с една ръка[/Quote]
Няма [B]точно такава[/B] ! Може [B]само[/B] да се намалява клавиатурата и да се мести .
Разгледах го днес на живо ,изглежда доста добре ,но не е моята марка ...:D
Който го харесва много,обаче трябва да си го купи за да си достави удоволствието...
Ще му трябва и калъф ,защото има ръбчета на корпуса,които ще пострадат брутално при изпускане...
Капака вероятно също няма да е евтин при наложителна смяна!
До колкото знам и LG G3 има същата функция за работа с една ръка[/Quote]
Няма [B]точно такава[/B] ! Може [B]само[/B] да се намалява клавиатурата и да се мести .
Разгледах го днес на живо ,изглежда доста добре ,но не е моята марка ...:D
Който го харесва много,обаче трябва да си го купи за да си достави удоволствието...
Ще му трябва и калъф ,защото има ръбчета на корпуса,които ще пострадат брутално при изпускане...
Капака вероятно също няма да е евтин при наложителна смяна!
Тъй...
Впечатленията от първите 24 часа.
Дисплея е уникален.
На слънце това е дисплея с най-добра видимост и четимост от всички апарати във високия клас.
Позволявам си да съм категоричен, защото съм ползвал 90% от най-добрите модели на почти всяка марка.
Батерията - в момента е на 52%, като съм изключил апарата в 10 от зарядното.
Също така това е първия апарат с Андроид, който 4 часа и половина батерията задържа на 100 процента.
Повечето апарати на 15-тата минута след изключване от зарядното вече са на 99, че даже и на 98.
Бързо работи всичко като цяло, никакво задъхване и никакво лагване.
Камерата на дневна светлина е перфектна, а фокуса идеален.
Снимах на околовръстното с 90км/час с камерата през страничния прозорец и надписите са перфектни - няма грам замазване или нечетливост.
Ще покажа и снимки тия дни, но искам първо да направя тестове и на тъмно.
Накратко - това е моя апарат, а да не говорим, че работя перфектно с него с една ръка. :)
Едит: забравих да спомена KnockCode - не знам как са го направили, но няма празно.
Нито се налага да се повтаря, нито да чукам като алтав по 10 пъти, за да отключа или заключа апарата. :)
Впечатленията от първите 24 часа.
Дисплея е уникален.
На слънце това е дисплея с най-добра видимост и четимост от всички апарати във високия клас.
Позволявам си да съм категоричен, защото съм ползвал 90% от най-добрите модели на почти всяка марка.
Батерията - в момента е на 52%, като съм изключил апарата в 10 от зарядното.
Също така това е първия апарат с Андроид, който 4 часа и половина батерията задържа на 100 процента.
Повечето апарати на 15-тата минута след изключване от зарядното вече са на 99, че даже и на 98.
Бързо работи всичко като цяло, никакво задъхване и никакво лагване.
Камерата на дневна светлина е перфектна, а фокуса идеален.
Снимах на околовръстното с 90км/час с камерата през страничния прозорец и надписите са перфектни - няма грам замазване или нечетливост.
Ще покажа и снимки тия дни, но искам първо да направя тестове и на тъмно.
Накратко - това е моя апарат, а да не говорим, че работя перфектно с него с една ръка. :)
Едит: забравих да спомена KnockCode - не знам как са го направили, но няма празно.
Нито се налага да се повтаря, нито да чукам като алтав по 10 пъти, за да отключа или заключа апарата. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
[B]nikitrz[/B], а защо не си канселираш поръчката утре и не отидеш в Техномаркет да си го вземеш от там?
Имаш това право и никой нищо не може да ти каже.
Така ще си спестиш чакането и още утре ще имаш апарата да му се кефиш. :)
Едит:
http://www.androidbg.com/forum/post1189861.html#p1189861
Тук качих 4 снимки.
Имаш това право и никой нищо не може да ти каже.
Така ще си спестиш чакането и още утре ще имаш апарата да му се кефиш. :)
Едит:
http://www.androidbg.com/forum/post1189861.html#p1189861
Тук качих 4 снимки.
[Quote]Нито се налага да се повтаря, нито да чукам като алтав по 10 пъти, за да отключа или заключа апарата. [/Quote]
Просто не можеш да си представиш колко положително ми повлия това :)(yes) Тези повторения ми късаха нервите с 2-ката...Остава само да пренебрегна копчетата на гърба, за да се пробвам пак...
Просто не можеш да си представиш колко положително ми повлия това :)(yes) Тези повторения ми късаха нервите с 2-ката...Остава само да пренебрегна копчетата на гърба, за да се пробвам пак...
[Quote]На слънце това е дисплея с най-добра видимост и четимост от всички апарати във високия клас.
[/Quote]
:D:D:D Тука [B]леекичко[/B] си прекалил...
Не е лошо да сме малко по-обективни, защото [i]точно[/i] на слънце [B]явно[/B] не си го сравнил с [B]всеки[/B] флагман.
На тъмно може и да си прав.
[/Quote]
:D:D:D Тука [B]леекичко[/B] си прекалил...
Не е лошо да сме малко по-обективни, защото [i]точно[/i] на слънце [B]явно[/B] не си го сравнил с [B]всеки[/B] флагман.
На тъмно може и да си прав.
Изразявам собственото си мнение и съм го сравнил с апарати, които съм ползвал:
- Samsung SM-G900F Galaxy S5;
- Apple iPhone 5s;
- HTC One (M8);
- LG G2;
- Nokia Lumia 1520;
- Sony Xperia Z2.
Още една дузина апарати не съм споменал, но отново да кажа подчертано - с всеки от тях съм работил по седмица, две или месец.
Както виждаш не говоря за пиксели, за разделителни способности и т.н., а просто си изразявам мнението и за мен това е апарата с най-добра четимост и видимост на слънце.
Все пак да не забравяме, че дисплея е 5,5 инча и предполага по-големи букви, което също си оказва влияние.
Нямам против повечето хора или всички да не споделят мнението ми - нито ще се обидя, нито робувам на някоя марка и ми плащат за да я хваля и да и развивам маркетинга.
- Samsung SM-G900F Galaxy S5;
- Apple iPhone 5s;
- HTC One (M8);
- LG G2;
- Nokia Lumia 1520;
- Sony Xperia Z2.
Още една дузина апарати не съм споменал, но отново да кажа подчертано - с всеки от тях съм работил по седмица, две или месец.
Както виждаш не говоря за пиксели, за разделителни способности и т.н., а просто си изразявам мнението и за мен това е апарата с най-добра четимост и видимост на слънце.
Все пак да не забравяме, че дисплея е 5,5 инча и предполага по-големи букви, което също си оказва влияние.
Нямам против повечето хора или всички да не споделят мнението ми - нито ще се обидя, нито робувам на някоя марка и ми плащат за да я хваля и да и развивам маркетинга.
:D:D:D Сравнение [B]на приказки[/B] не се прави ...
Имал си,нямал си ,всеки може да си пише свободни съчинения или каквото му изнася ...
[B]Факти дай ![/B]
Имаш S5 и G3 в момента,така ,че направи един клип сложени един до друг на слънце с максимална яркост и да видим как е ?
Имал си,нямал си ,всеки може да си пише свободни съчинения или каквото му изнася ...
[B]Факти дай ![/B]
Имаш S5 и G3 в момента,така ,че направи един клип сложени един до друг на слънце с максимална яркост и да видим как е ?
Здравейте, миналата седмица се заинтересувах, кой е оторизирания сервиз на LG за България, оказа се, че това е Mostcomputers. Говорих с момчетата от сервиза, и те ми казаха, че гаранция за телефони LG има само, ако за закупени от големи вериги или от оператори. Обясниха ми , че за някой модели на htc няма значение от къде са закупени и могат да се изпратят в Румъния за сервиз. В момента htc се изпращат в Румъния, а Lg се сервизират в сервиза на Most.
Днес видах телефона на живо, много ми хареса и мисля да си го купя в скоро време, може би от оператор, като си подновя договора, разбира се ако го предлагат.
Успех на всички.
Днес видах телефона на живо, много ми хареса и мисля да си го купя в скоро време, може би от оператор, като си подновя договора, разбира се ако го предлагат.
Успех на всички.