G3

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Re: LG G3

Мнение от vladus » 03 юли 2014, 19:21

Вече и в Глобул го очакват всеки момент! (woo) Нищо, че имам в момента 2 действащи карти със стабилни сметки само да го пуснат това бижу отивам и си го взимам.

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 03 юли 2014, 19:35

[Quote]Който се добере до дзверО, моля да потвърди или отрече опасенията, че силата на Г2 в батерията тук вече не е същата, заради новия дисплей[/Quote]

Мой приятел работи в Мтел (един от офисите) и по негови думи наистина новия G3 се справя по - зле от G2 по издръжливост на батерията. Той една година използва G2 (или по - малко, ама приблизително) и сега веднага си взе G3, но не е доволен от батерията. Въпреки това му се радва супер много, понеже дисплея е уникален, а и вече телефона се отваря и може да му се слага допълнителна карта памет :)

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 04 юли 2014, 10:17

Колега, не се хвалиш, но не се и оплакваш.

Какво стана, до къде стигна с доставката на твоя?!?!

Поздрави! :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 05 юли 2014, 00:53

Сори за забавянето!Отказах доставакта поради ред причини, но от гет бг бяха доста любезни и върнаха парите, които бях платил за телефона без проблем:)

На следващия ден получих телефона като подарък и вече съм горд собственик на LG G3.До колкото разбрах е купен от Техномаркет и е бяла 32 гигабайтова версия.Страшно съм доволен защото телефона работи в пъти по-бързо от стария SGS3, дисплея му е много по-ярък и се вижда по-добре на силна слънчева светлина.След първия заряд (зареди се за около час и половина) изкара 2 дни с постоянно включен мобилен интернет, доста разцъкване и разговори и даже се наложи да пусна няколко по-дълги клипчета в тубата, за да го изцедя до край и да го включа към зарядното.Ще бъде меко казано ако споделя, че съм очарован от телефона!За камерата няма какво да споменавам-страшна е!

И за да не помисли някой, че правя реклама или говоря празни приказки, ще кажа, че има сегмент, на който от LG не са обърнали достатъчно внимание и това е музикалния плейър.Звука е прекрасен, има поддръжка на dolby digital, но аз съм фен на по-басовото звучене, а този плейър не може да го постигне.Това е единствения параметър, по който Самсунг бие по точки LG.

Иначе бих го препоръчал на всеки, който има възможност да си го купи - определено няма да съжалява!

Ако имате въпроси относно телефона, искате снимки или скрийншоти(някой трябва да ме светне как се правят, защото Самсунг имаха такава функция с движение на ръката върху дисплея, но за LG не зная как става) аз съм на среща да помагам.Ще е интересно и останалите собственици на телефона да споделят инфо ;););)

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 05 юли 2014, 10:24

Честито, честито и със здраве да си го ползваш и да му се кефиш дълго време :)

Аз лично си правя скрийн с двете копчета - пауър бутона и намаляване на звука.

Не са ми малки пръстите и без грижи с единия пръст обхващам и двата бутона и снимката е готова за секунда.

пп. По-добрия вариант си направил, че си отказал апарата от там, при положение, че вече го има навсякъде от официалните търговци и вносители.

Не, че им има нещо на апаратите, внасяни от фирмите по втория начин и че са такива, които са за чуждите пазари, но винаги има едно Но.

А и цената тук е по-добра от първия ден, което пускане на апарата малко убива печалбарството на въпросните фирми и ги стопира да пускат даден апарат на по-високи цени, защото го няма никъде другаде. :D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 07 юли 2014, 23:37

http://www.technopolis.bg/b2c/details/570535/P11040101/GSM-aparat-LG-G3-D855-TITAN
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 08 юли 2014, 01:30

Версията 16ГБ в Ситител вече е 970 лева.

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 08 юли 2014, 09:39

Няма логика човек, като ще дава толкова пари да взима 16-ка...

stoks
Регистриран: 25 сеп 2006, 19:14

Мнение от stoks » 08 юли 2014, 11:07

Може пък хората да не желаят Брандирани смартфони!В случая към AT&T.

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 08 юли 2014, 21:01

Колега искам да те попитам дали ти се появяват анимации за времето когато екрана е заключен?В менюто за заключен екран може с една отметка да се включат тези анимации, но при мен така и не се появяват!Помислих, че е заради Knock Code-a и го махнах, като оставих отключването с обикновеното плъзгане, но пак не се появява нищо!

Отговори