G3
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Re: LG G3
Честито и със здраве да си го ползваш!:) Пробва ли го как се вижда дисплея на пряка слънчева светлина?
Единствено Глобул предлагат G3-32gb+3gb RAM. Другия е орязан а разликата са някакви сто лева пич. За 1000лв го вземаш от глобул с карта за 5лв. С едногодишен договор сметката е 1060лв. За справка в Техномаркет е 1199лв. След втория месец отиваш в офис на Глобул и прекратяваш договора, и плащаш неустойки 55лв за 11-те оставащи месеца и хвърляш картата! При Мтел предлагат 16 гъбки версията а тя не си заслужава с тия 2 гиги рам. Само ти казвам, ти си знаеш!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Само не съм наясно дали при предсрочно прекратяване на договора за СИМ картата няма да ти изискат и доплащането на разликата в цената на субсидираното устройство и цената на устройството на свободна продажба без сключеване на договор за нова СИМ карта.Ако някой знае как стои въпросът, нека сподели.
Не, аз съм вземал няколко устройства така! Нямат законовото право да ти искат още пари при условие, че ти си сключил този договор и го прекратяваш с неустойки в размер на всички такси. Така, че ти си изпълнил своята част от договора!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[Quote]Много се чудя G3 ли да взема или Z2..[/Quote]
За мен лично G3 е по - добрият избор. Като изключим техническите характеристики, които не са чак толкова важни, понеже реално едва ли ще забележиш разлика в производителността или пък повечето точки на дисплея на LG. Плюсовете са, че в приблизително същия корпус, като Z2 са успяли да поберат значително по - голям дисплей. Освен това политиката на Sony за пускане на два флагмана на година изобщо не ми допада. Точно си купиш даден модел, а то вече новия чука на вратата. Колкото и да не си купуваме телефоните заради субективни фактори като показност, на всеки му се иска поне за кратък период от време да притежава най - доброто възможно устройство. Това е моята гледна точка. Най - добре е да отидеш в някой магазин и да разгледаш устройствата сам. Вземи ги в ръка, порови се малко в тях и виж кой ти допада най - много. На хартия LG - то е по - добрият вариант, но никой не е казал, че това трябва да е най - добрият избор за теб :)
(уточнявам, че става въпрос за 32 GB/3 GB RAM версията на G3)
За мен лично G3 е по - добрият избор. Като изключим техническите характеристики, които не са чак толкова важни, понеже реално едва ли ще забележиш разлика в производителността или пък повечето точки на дисплея на LG. Плюсовете са, че в приблизително същия корпус, като Z2 са успяли да поберат значително по - голям дисплей. Освен това политиката на Sony за пускане на два флагмана на година изобщо не ми допада. Точно си купиш даден модел, а то вече новия чука на вратата. Колкото и да не си купуваме телефоните заради субективни фактори като показност, на всеки му се иска поне за кратък период от време да притежава най - доброто възможно устройство. Това е моята гледна точка. Най - добре е да отидеш в някой магазин и да разгледаш устройствата сам. Вземи ги в ръка, порови се малко в тях и виж кой ти допада най - много. На хартия LG - то е по - добрият вариант, но никой не е казал, че това трябва да е най - добрият избор за теб :)
(уточнявам, че става въпрос за 32 GB/3 GB RAM версията на G3)
Мерси.... Ами днес го пробвах на пряка слънчева светлина и се вижда супер смисъл добреее.Като първа зарядка на батерията изкара 24 часа на включен ваифи и на 3Г. Не съм си играл много в рамките на нормалното е .Но телефона определено ми харесва много и съм доволен.
Аз имам LG G3 от около 10 дни и вече мога да споделя някой по-големи проблеми свързани с работата му :
1. Страшно бързо загрява - особенно ако се снима или прави видео. След 10-тата минута е прегрял и трябва да се изключи.
2. Екрана от време на време гасне и телефона \"умира\". Трябва да се извади батерията и да се стартира. Горе долу за перода в който го имам \"умря\" 3 пъти.
3. Не си активирайте вградената секюрити програма McAfee
Едвам подкарах телефона като тази програма го заключи. Нитов сервиз ще могат да го отключат нито никъде.
4. Яркоста на екрана е доста слаба и в директно сравнение със Самсунг отстъпва отвсякъде .
Иначе добра сглобка, добри снимки прави , дизайна е приятен . това е засега.
1. Страшно бързо загрява - особенно ако се снима или прави видео. След 10-тата минута е прегрял и трябва да се изключи.
2. Екрана от време на време гасне и телефона \"умира\". Трябва да се извади батерията и да се стартира. Горе долу за перода в който го имам \"умря\" 3 пъти.
3. Не си активирайте вградената секюрити програма McAfee
Едвам подкарах телефона като тази програма го заключи. Нитов сервиз ще могат да го отключат нито никъде.
4. Яркоста на екрана е доста слаба и в директно сравнение със Самсунг отстъпва отвсякъде .
Иначе добра сглобка, добри снимки прави , дизайна е приятен . това е засега.