G3
Re: LG G3
Да, така е! С2-та на 2.3.5 беше добре, но с ъпдейта мисля, че 4.0 беше, се съдра от рестартове. Тогава го флашнах и се оправи. Мисля, че ако му сложа на G3-то един качествен къстъм ром, нещата, ще се подобрят. Странното е, че до този момент рестартове нямам. Иначе си загрява яко.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
досега бях с S4, да прави си доста по рядко но забиваше и пак вадиш батерията, но се случва на няколко месеца 1 път или 2 пъти. Тук проблема е за около 10 дни горе долу през ден по няколко пъти. и най-лошото е че като махнеш батерията и я поставиш отново, стартираш телефона, той почне да зарежда стига до код на сим карта и пак умира. и така 5-6 пъти вадиш слагаш ,докато го подкараш. Следващото положение е оставяш го вечерта нормално работещ, събуждаш се ...той умрял.
Дано пуснат ъпдейт скоро, невярвам LG да не знаят за проблема.
Дано пуснат ъпдейт скоро, невярвам LG да не знаят за проблема.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Вече в няколко теми го казвам - не бих си купил телефон със Snapdragon 801! Другото, което е, тоя дисплей не е лъжица за неговата уста. Само мога да предположа, че проблема със загряването идва от дисплея щом загрява от 30 минутки сърфиране. Дано с някой ъпдейт да се оправят проблемите, че толкова много пари на вятъра :S
С всеки изминал ден започвам да оценяван Note 3 все по високо - много стабилно и гладко работи при всякакво натоварване с достатъчно добра батерия да изкара деня. За мен той си остава най-добрия телефон за момента. Препоръчвам го на всеки, който в момента избира да си купи нещо добро. Самото боравене с този телефон е едно приятно изживяване (yes)
С всеки изминал ден започвам да оценяван Note 3 все по високо - много стабилно и гладко работи при всякакво натоварване с достатъчно добра батерия да изкара деня. За мен той си остава най-добрия телефон за момента. Препоръчвам го на всеки, който в момента избира да си купи нещо добро. Самото боравене с този телефон е едно приятно изживяване (yes)
За сега нямам проблеми, но ще видим. Дисплея наистина много точи, гледам че и батерията пада по-бързо от на Ноута ми. Няма да го връщам след, като не се рестартирва при мен сигурно съм попаднал на качествена бройка.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Пожелавам ти да си го ползваш безпроблемно (yes)
Лоша работа се очерта но дали този проблем е при всички апарати или е на партиди не се знае.Моят все още работи перфектно за сега да чука на дърво дано е и за напред така.Незнам но мен ужасно много ме кефи апарата .При мен батерията се зарежда за час и половина сега съм на втора за рядка и още не е влязла в цикъл предполагам батерията но изкарва около 24 часа с включени ваифи или 3Ж. Вашите по колко време нормална употреба изкарват??/
[Quote]Отговор
» Виж новината Тема: Re: Galaxy Note 4 може би ще има скенер за ретина [Re: Scorpinox10]
Автор: xtremeee
Дата: 16.07.2014 19:40
Ванка ако не те затруднявам ако може един топъл ден 30+ градуса на пряка слънчева светлина да го пробваш известно време може и да го натовариш с игричка примерно да видим дали ще се появи проблема с загряването на дисплея
[/Quote]
Отговарям ти тук, защото разводнихме другата тема! Разбира се, но както се очертава скоро няма да има такива топли дни. Но при първия удобем случай, ще седна на някое открито кафе на някоя слънчева маса, ще изложа дисплея на слънце и тормоз!
» Виж новината Тема: Re: Galaxy Note 4 може би ще има скенер за ретина [Re: Scorpinox10]
Автор: xtremeee
Дата: 16.07.2014 19:40
Ванка ако не те затруднявам ако може един топъл ден 30+ градуса на пряка слънчева светлина да го пробваш известно време може и да го натовариш с игричка примерно да видим дали ще се появи проблема с загряването на дисплея
[/Quote]
Отговарям ти тук, защото разводнихме другата тема! Разбира се, но както се очертава скоро няма да има такива топли дни. Но при първия удобем случай, ще седна на някое открито кафе на някоя слънчева маса, ще изложа дисплея на слънце и тормоз!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Момчета в Технополис ако не си купил стоката онлайн няма връщане, 1 час разправия и нищо.Процедурата била първо апарата отива на сервиз и ако от там кажат чему има нещо и не могат да го оправят в писмен вид разбира се, можеш да го замениш.14 дневния срок за връщане на стоката е бил валиден само за онлайн продажбите. Така че нема сменяне. :|
Днес не гаснал..ще видим :D
Днес не гаснал..ще видим :D
Връща ли му фабричните настройки след, като го купи? После точиш батерията до последно, зареждаш го и пак му връщаш фабричните! Направи процедурата два-три пъти и пиши дали пак ги прави тези мизерии. Аз го направих веднъж и нямам проблем.
Samsung GALAXY S22 Ultra