G3
Re: Re: LG G3
Settings - Home touch buttons- Hide Home touch buttons
Не е нужна програма, показва за коя програма желаеш да скриеш бутоните. Подходящо за игри.
http://www.androidcentral.com/how-customize-lg-g3s-screen-buttons
Не е нужна програма, показва за коя програма желаеш да скриеш бутоните. Подходящо за игри.
http://www.androidcentral.com/how-customize-lg-g3s-screen-buttons
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Re: LG G3
Извинявам се,че пиша тук,но форума за LG G2 е замрял и нямам друг избор! Та въпросът ми е за рам паметта-колко е нормално да се използва и съответно колко трябва да е оставащата? Благодарен ще съм ако някой отговори!!!
-
- Регистриран: 06 авг 2011, 13:35
Искам да питам последно колко е рам паметта на G3 гледам тука в сайта пише 3 гб. на други места по онлайн магазините пише 2 гб.
-
Хора помощ.. кой телефон да избера бях писал отделна тема, но малко хора ми отговориха и немога да избера. G3 или G Pro 2 ? и в двата ме кефи по нещо в G Pro 2 големината, в G3 доста повече неща ии незнам... :)
Ако сменяш телефоните си рядко - на 2/3 години , си вземи последния им модел - [B][i]G3[/i][/B]. Ако можеш да чакаш виж и [B][i]G Flex 2[/i][/B]. 3-та е стабилен, бърз (при това доста) и вече не мисля да сменям в близките няколко години с нещо друго. Не съм фенбой на определени марки и определено съм ползвал различни смартфони, но лично за мен [B][i]Note - серията[/i][/B] на [B][i]Samsung[/i][/B] ми е най-на сърце. Не се опитвам да създавам смут в темата, това си е мое мнение и никого не натоварвам с него.
От друга страна пък [B][i]Pro[/i][/B], е с много атрактивна цена, а реално, ще го ползваш по същия начин, като всеки друг. Хардуера му е много мощен, така че избора е само твой!
[Quote]Искам да питам последно колко е рам паметта на G3 гледам тука в сайта пише 3 гб. на други места по онлайн магазините пише 2 гб.[/Quote]
Модела се предлага в два варианта:
[B][i]32GB ROM + 3GB RAM
16GB ROM + 2GB RAM[/i][/B]
Ако можеш си вземи с повечето рам, но реално, ще го ползваш по същия начин и няма да видиш разлика при работа със софтуер. Казвам ти го, защото ги имах и двата, а сега съм с "по-слабата" версия.:)
От друга страна пък [B][i]Pro[/i][/B], е с много атрактивна цена, а реално, ще го ползваш по същия начин, като всеки друг. Хардуера му е много мощен, така че избора е само твой!
[Quote]Искам да питам последно колко е рам паметта на G3 гледам тука в сайта пише 3 гб. на други места по онлайн магазините пише 2 гб.[/Quote]
Модела се предлага в два варианта:
[B][i]32GB ROM + 3GB RAM
16GB ROM + 2GB RAM[/i][/B]
Ако можеш си вземи с повечето рам, но реално, ще го ползваш по същия начин и няма да видиш разлика при работа със софтуер. Казвам ти го, защото ги имах и двата, а сега съм с "по-слабата" версия.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Както ти е писал и колегата трябва сам да си решиш. И двата телефона са със сериозен хардуер . Малко се различават на основната разлика е в размера .
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Колегата Стефан е писал в темата за ноут2
[Quote]Доста време бях с този телефон и съм направил много тестове, които са валидни също и за другите устройства с Android като цяло с 1+ GB RAM. Специално от настройките за разработчици ограничих операционната система и забраних съществуването на фонови процеси. Разбирай, всеки път, когато някое приложение не е на "фокус" то се затваря. На пръв поглед това би трябвало да е добре, понеже приложението не използва процесора докато не е активно. На практика обаче, работата на телефона видимо се влоши. Това е така, понеже за килването (затварянето) и стартирането - наново компилирането на приложението се изизскват доста ресурси и това забавя цялата система. Когато оставиш Android да работи нормално, диспечера на паметта се грижи сам за спирането на ненужните процеси (в Android L това е издигнато на още по - високо ниво). Телефона работи по - добре, по - бързо и батерията пада по - бавно. Така че бих те посъветвал да не триеш Recent Apps и да оставиш всичко да си работи само[/Quote]
[Quote]Доста време бях с този телефон и съм направил много тестове, които са валидни също и за другите устройства с Android като цяло с 1+ GB RAM. Специално от настройките за разработчици ограничих операционната система и забраних съществуването на фонови процеси. Разбирай, всеки път, когато някое приложение не е на "фокус" то се затваря. На пръв поглед това би трябвало да е добре, понеже приложението не използва процесора докато не е активно. На практика обаче, работата на телефона видимо се влоши. Това е така, понеже за килването (затварянето) и стартирането - наново компилирането на приложението се изизскват доста ресурси и това забавя цялата система. Когато оставиш Android да работи нормално, диспечера на паметта се грижи сам за спирането на ненужните процеси (в Android L това е издигнато на още по - високо ниво). Телефона работи по - добре, по - бързо и батерията пада по - бавно. Така че бих те посъветвал да не триеш Recent Apps и да оставиш всичко да си работи само[/Quote]
-
Re: Re: Re: LG G3
Добре а някой,който го е имал от малко повече време може ли да ми каже има ли някакви проблеми,бъгове такива неща,защото гледам в youtube много клипове на които показват бъговете на G3
Re: Re: Re: Re: LG G3
Всеки андройд има бъгове ако искаш телефон който работи гладко и без гадни лагове и бъгове вземи си ябълката