G3
Re: Re: Re: Re: LG G3
Да, маниаците и ентусиастите ще си имат занимание и
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
[Quote]Да, маниаците и ентусиастите ще си имат занимание и[/Quote]
Така е. Няма лошо
Така е. Няма лошо
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Момчета помагайте! От известно време (около десетина дни) вече, имам проблем със зареждането на телефона. Проверих си процесите да не е някое приложение, което да точи некоректно, но не е това. Почистих и кеша, и го рестартирах, че отдавна не го бях правил...всъщност от както го актуализирах на 5.0...
Слагам го вечерта примерно на 15-20% в зарядното и една сутрин станах, беше на 45% зареден, което е необяснимо. Тази сутрин ставам и телефона зареден на 80%. Как мога да разбера, къде се крие причината? Дали е в зарядното, или в конектора, или пък в батерията...ама телефона е на три месеца. Няма как да е от батерията.
Слагам го вечерта примерно на 15-20% в зарядното и една сутрин станах, беше на 45% зареден, което е необяснимо. Тази сутрин ставам и телефона зареден на 80%. Как мога да разбера, къде се крие причината? Дали е в зарядното, или в конектора, или пък в батерията...ама телефона е на три месеца. Няма как да е от батерията.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Колега аз съм с друг телефон но имах абсолютно същият проблем - бавно зареждане, че и никакво, бързо разреждане за часове, при зареждане на 100% не се нулираше батерията. Правих ресети, трих приложения - нищо. Купих нова батерия, но проблемът остана. Оказа се, че е от версията на софта - сложиха ми друга версия и всичко се оправи.
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Ванка, това което аз бих направил е следното:
1) Сменям зарядното, смятам че имаш доста телефони които се зареждат от mini usb, следователно спокойно можеш да смениш зарядното
2) Ако това не помогне, ще пробвам да го зареждам безжично(за да се уверя дали проблема е от батерията или от mini usb-то).
Аз имах подобен проблем със S3 и се оказа, че е от зарядното (whistle)
1) Сменям зарядното, смятам че имаш доста телефони които се зареждат от mini usb, следователно спокойно можеш да смениш зарядното
2) Ако това не помогне, ще пробвам да го зареждам безжично(за да се уверя дали проблема е от батерията или от mini usb-то).
Аз имах подобен проблем със S3 и се оказа, че е от зарядното (whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Сега го сложих с едно зарядно от HTC-то, където се счупи. Да видим. Но имам чувството, че usb-то се е прецакало. Сложих го сутринта тестово да се зарежда пак и за половин час качи само 3%, вижда се че зарежда, но нищо не става...(whistle)
Може пък проблема да е в андроид 5.0.1. С тия нови версии вместо да оптимизират телефона да работи добре, те го товарят и откриват нови рани!(angry)
п.с. От зарядното е. Вече е на 80% за около 20 минути ги качи от 53%. И какво е станало точно? Защо отчита че зарежда, а не го прави?
Може пък проблема да е в андроид 5.0.1. С тия нови версии вместо да оптимизират телефона да работи добре, те го товарят и откриват нови рани!(angry)
п.с. От зарядното е. Вече е на 80% за около 20 минути ги качи от 53%. И какво е станало точно? Защо отчита че зарежда, а не го прави?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
И представа си нямам защо е така... При мене стана така, защото всеки ден го навивах и го прибирах. След като го смених с друг, нямах повече проблеми. Не съм сигурен дали е от кабела или от самото зарядно, не съм се занимавал да разбера...
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Може проблема да е в кабела на зарядното в самото зарядно или някое приложение или новата версия на андроид .
Пробвай с различно зарядно .
Ако не става фабрични настройки .
Успех :)
Пробвай с различно зарядно .
Ако не става фабрични настройки .
Успех :)