G3
Re: Re: Re: LG G3
Къде са тия менюта. Искам да направя това което съветваш, но не мога да ги открия. Сменях езика от бг на английски и пак не ги открих
Re: Re: Re: Re: LG G3
Настройки => Относно телефона => Информация за софтуера => Номер на съставяне (натискаш бързо десетина пъти) - вече си разработчик...
После се връщаш в Настройки => Опции за разработчици => Рисуване => Мащаб на анимацията (и трите ги направи на .5х) => рестартирай телефона...
После се връщаш в Настройки => Опции за разработчици => Рисуване => Мащаб на анимацията (и трите ги направи на .5х) => рестартирай телефона...
Samsung GALAXY S22 Ultra
http://www.gottabemobile.com/2014/07/24/how-to-enable-developer-options-on-the-lg-g3/
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Получих ъпдейт от 17 мб с малко странен превод на новото: "актуализация на лепенките на гугъл" :S :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 11 окт 2015, 17:21
Re: LG G3
Сега я получих тази машина, дайте съвет относно кога да го рестартирам и върна фабричните настройки. Също не знам дали сте имали този проблем, но батерията пада по бързо от колкото си мислех и интернета ми е критично бавен.
Re: Re: Re: LG G3
Момчета, на телефончето ми започна много бързо да му се топи батерията. Някой може ли да ми даде съвет, какво да правя? Вярно че го ползвам вече една година, но не е нормално да го зареждам по два-три пъти на ден с нормално ползване. Надявах се с този последен фикс-ъпдейт нещата малко да се пооправят, но уви. Няма качен много софтуер. Всичко което съм му сложил е проверено и дефакто не се е променило с времето. Има ли начин да разбера дали самата батерия е заминала? Някакви тестове, нещо?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Погледни в менюто за батерията какво ти я харчи най-много.При мен след ъпдейта батерията се държи нормално - сутринта го свалих от зарядното за 6 часа с малко пипане(актуализиране на две приложения) сега е на 96%.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Това което ползвам от този телефон, няма как да топи толкова скоростно батерията. Ето скрийншот от това което имам, като потребление. Има ли начин да тествам батерията, за да разбера дали е за смяна?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Ползвай Greenify, но има смисъл само ако имаш root и евентуално xposed framework. Аз преди като имах G3, ако не го ръчках много, ми издържаше по 2 дни. Ама има си и недостатъци тази програма, че ти прекъсва абсолютно всички background процеси... Но нормално да си харчи - голям дисплей, мощен процесор...