G3
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Последно ,това което намерих чи е D852 от Канада ли е от Корея ли незнам вече,другия път ше внимавам повече при покупка!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Да D852 е за Канада и вероятно не поддържа част от честотите в България.Внимавай повече при покупка от чужбина не винаги излиза по-евтино;)
-
- Регистриран: 05 авг 2009, 09:53
Re: LG G3
Някой сложи ли му андроид 6?
Re: Re: LG G3
да, по-бърз е - няма никакъв лаг в менютата и батерията държи повече. направи си фактори рисет преди и след ъпдейта.
-
- Регистриран: 05 авг 2009, 09:53
Re: Re: Re: LG G3
А как да го инсталирам?
Re: LG G3
Поздрави на всички почитатели на LG G3!
Имам нужда от вашият съвет...
Имам от над 2 години LG G3 16 GB D855,....който ми служеше много вярно и добре...
До преди няколко месеца нямах проблем, но след някакъв ъпдейт от андроид 5 на 6, телефонът няма WF, батерията му се скапва за 4 часа, самоизключва се, загрява като печка...Абе, разказа ми играта, и сега лежи в чекмежето! А, ми е любим, но нямам средства за нов модел, пък и не искам друг.. Аз не съм много по техниката!Имаше едно видео в youtube, където един пич паказа някакъв трик- с парченце от кредитна карта, нещо уплътнявал по добре някакъв контакт в майнборда ... Един приятел- любител техничар го направи, и телефонът функционираше 2 седмици без проблеми...и пак се започна!
Въпросите ми са:
Какво да предприема...? Минал ли е някой по същият път..? Има ли спасение за моето любимо G3?
Ще Ви бъда много благодарен, ако споделите вашето мнение
успешен ден на всички Ви
Имам нужда от вашият съвет...
Имам от над 2 години LG G3 16 GB D855,....който ми служеше много вярно и добре...
До преди няколко месеца нямах проблем, но след някакъв ъпдейт от андроид 5 на 6, телефонът няма WF, батерията му се скапва за 4 часа, самоизключва се, загрява като печка...Абе, разказа ми играта, и сега лежи в чекмежето! А, ми е любим, но нямам средства за нов модел, пък и не искам друг.. Аз не съм много по техниката!Имаше едно видео в youtube, където един пич паказа някакъв трик- с парченце от кредитна карта, нещо уплътнявал по добре някакъв контакт в майнборда ... Един приятел- любител техничар го направи, и телефонът функционираше 2 седмици без проблеми...и пак се започна!
Въпросите ми са:
Какво да предприема...? Минал ли е някой по същият път..? Има ли спасение за моето любимо G3?
Ще Ви бъда много благодарен, ако споделите вашето мнение
успешен ден на всички Ви
Зарежи това с кредитната карта. Така може да го прецакаш. Вместо това да му сложат термопаста между чипа и рамата на телефона. Освен това направи и един ресет на телефона (фабрични настройки). Свали си програмка с която да следиш температурата. При натоварване не трябва да загрява повече от 45-50 градуса. Ако пак загрява върни на андроид 5 или намер някок разбиращ да ти сложи къстъм ром.
Re: Re: Re: LG G3
Благодаря много!
Ще потърся някой, да ми го рутне тогава....
Ще потърся някой, да ми го рутне тогава....
Проблема се казва [B]Bootloop[/B] и е характерен за много модели на LG. Дано да имаш гаранция, че е за смяна на платка...
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm