G3

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Re: LG G3

Мнение от mkpetrov » 30 май 2014, 21:01

В тази тема по-голямата част от "собственото" мнение на привържениците на ЛГ е "така е яко, нищо, че не е". В крайна сметка аз (И не само) дадох конкретни примери с поставяне на маса, в кола и др., и естествено нищо смислено не беше отговорено (Освен "Това не е важно". Което, дори да беше вярно, а то не е; не отменя факта, че ЛГ са сътворили дизайнерски фейл), защото това са безспорни проблеми и няма как да се изкара, че задните бутони могат да са удобни в такава ситуация.

Разбира се, много хора ще го купят въпреки това (Не заради), както купуват въпреки запоени батерии, въпреки липсващи слотове и т.н. (Въобще хората масово са се зомбирали от джаджите и кълват на всичко ново и лъскаво/"премиум" като зомбита), и в крайна сметка тази глупост също ще се наложи. Даже вече се е наложила при ЛГ.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 30 май 2014, 21:07

[Quote]Сега заради тия бутони няма да купиш телефона и LG ще фалира :D
В тази тема по-голямата част от "собственото" мнение на привържениците на ЛГ е "така е яко, нищо, че не е".[/Quote]
Не видях нещо такова освен споделени впечатления на собственици на G2 за бутоните.
Обаче прочетох много смислени мнения от рода на
[Quote]Всичко му е супер, освен идиотския и нелогичен дизайн с бутони отзад.[/Quote]
[Quote]Аман от заучени фенбойски "мнения". Защо трябва да съм работил с такъв телефон[/Quote]
[Quote]По-голяма глупост скоро не бях чел[/Quote]
[Quote]Дотук прочетох, че общо взето "не съм прав, ама защото или бутоните не са важни, или е по-удобно да ползвам менюто(погрешно интерпретирано мое мнение), вместо тях[/Quote]
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 30 май 2014, 21:09

Няма да фалира. Защото е пълно с консуматори, които постоянно правят компромиси в името на нова и лъскава джаджа. Това изобщо не трябва да те радва.

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 30 май 2014, 21:19

[Quote]Защото е пълно с консуматори[/Quote]

Яд ли те е?И ти си консуматор нищо че няма да си дадеш парите за това лг ами за нещо друго лъскаво.8)

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 30 май 2014, 21:22

Замисли се, колко граматически грешки има в първото ти изречение:|

Характеристиките съм ги прочел тук в сайта. Даже не навлизам в спор с никой!

Ти тръгваш да ме атакуваш без да съм те предизвикал с нищо. Даже не отговарях конкретно на теб. И най-смешното е, че нямате телефона! Другото, което е аз не следя конкретно само този телефон, а всичко, което излиза.

Единствения перко и папагал в случая си точно ТИ :X

Никой не ти казва да нямаш мнение - дрънкай си колкото искаш, но не ми казвай какво да пиша и какво не. А също и кога. Колкото до самочувствието ми след разговор с такъв като теб скочи неимоверно много:D
Мнението е за Kansazov, че колкото е прост може да не разбере, че за него става дума :D

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 30 май 2014, 21:44

Ясно, изчерпаха ти се доводите и почнаха обидите и хващането за странични неща(като това колко грешки съм направил).

Понеже съм прост ще ми е над нивото да продължа да контактувам с такива възвишени същества като теб.Лека вечер.

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 30 май 2014, 21:47

Доводите се казаха вече, след като бяха пренебрегнати и нямаше какво да се каже, изведнъж се оказа, че тези с доводите били ги изчерпали.

Класически тролски похват. А аз още чакам аргументация как точно задните бутони са удобни когато телефонът е върху бюро или на стойка в колата.

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Мнение от xpuc4o » 30 май 2014, 22:25

Колеги, не мога да повярвам изобщо, че правите подобни коментари. Само за бързо инфо мога да ви дам един съвет - погледнете всичко, което е изписано за G2, по въпроса за задните бутони. Все пак тпй излезе преди почти една година - безсмислено е пак да се разискват стари теми - четете!

Пък и кой си цъка теллефона, докато е на бюрото, освен да погледне часът? Ми вдигнете го де :)

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 30 май 2014, 22:26

[B]Офтипик[/B]

Пичове заровете томахавките и пишете по темата, че последните мнения са само спам (вкл. и моето).

Тук сме се събрали различни хора с различни мнения. Всеки изказа доводите си, няма нужда да се убеждаваме един друг, кое е по-добро или не. Кажете, че ви не/кефи нещо по G3, обосновете се и продължете напред с друго обсъждане по темата. Няма нужда от лични нападки и лоши думи. Получава се отровна атмосфера, която не е много приятна за четене.
Нека да развиваме темата, а не да тъпчим на едно място. Пост-нете нещо ново - хубаво или лошо за телефона и го обсъдете за да сте от полза за бъдещите собственици на телефона.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 30 май 2014, 23:11

Като цяло телефона ми харесва. Не ме кефи, че следват политиката на Самсунг и представиха едно старо/ново устройство. Малко по-голям екран, почти същия процесор, малко повече рам други ненужни глезотийки. И всичко това на нова по-висока цена от предишния. Кажете ми, кой ще си вземе G3 ако има G2? Честно, лично аз ако трябваше да взема един от двата-директно налазвам G2. Че и цената му е малко над 600лв за 16 гиги версията и под 700лв за 32гиги версията.;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори