G3

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Re: LG G3

Мнение от sirgeorge » 01 юни 2014, 19:44

Малко превю на [b]Erica Griffin[/b], който познава творчество й знае, за какво става въпрос - ревюта с времетраене около час. :D

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Xb5AkqV6Zg&list=UUB2527zGV3A0Km_quJiUaeQ[/Youtube]

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Мнение от vladus » 01 юни 2014, 20:07

Дам, и която рядко е доволна, а сега изглежда, че е именно такава. Значи LG наистина са се справили добре. :P

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Мнение от xpuc4o » 01 юни 2014, 21:00

Здравейте,

За тези, които искат бързо сравнение на G3, с останалите флагмани, може да посетите канала на Android Authority в youtube. Там има кратки сравнения на G3 с M8, Z2 и S5.

Късмет о успех в избора.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 02 юни 2014, 09:52

Изчакай да дойде и G3. Тогава тествай посочените модели в един магазин, и сам ще прецениш, кой е по-добър за теб! Но моето мнение е, да разцъкаш и M8 плюс другите. Преди бях намразил [b]hTC[/B], но с този си модел са вече на светлинни години по качество!
Samsung GALAXY S22 Ultra

David_Jr
Регистриран: 27 сеп 2012, 10:53

Мнение от David_Jr » 02 юни 2014, 12:09

Аз лично човърках Сони Z2 доста време в един Сони център и мога да ти кажа, че е страхотен в ръката. Усеща се премиум отсякъде, намалили са безълите и дисплеят е доста по-ярък от този на Z1. Звукът през стереоговорителите също е супер. Това, кото не ми хареса, е че успях да го лагна. Само веднъж, но все пак :) Незнам как ги пишат тия интерфейси техните - телефон със Snap 801 i тройка РАМ да ти лагне :)
Менюто, което им излиза най-вляво на app drawer-a, се лагна и се показа бъгаво, а не плавно :) Изключвайки това, телефонът се усеща премиум отвсякъде, алуминиевите лайсни отстрани, стъклото отзад, абе изобщо супер. HTC m8 го бъзиках също - един приятел го взе от Вивата миналата седмица - страхотна изработка, корпусът е невероятен. Нема айфони, няма нищо :) Като бижу е. Но дотам - аз не им харесвам сенса и ми е някакси дървен с тия големи безъли отстрани. Ако трябва да избирам м/у двата, определено Сонито :)

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 02 юни 2014, 16:13

[Quote]Незнам как ги пишат тия интерфейси техните - телефон със Snap 801 i тройка РАМ да ти лагне[/Quote]

А пък аз не знам защо си мислите че щом е с по-мощен процесор и повече рам трябва да върви безпогрешно.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 03 юни 2014, 14:43

Според корейското издание ETNews, продажбите на LG G3 в Южна Корея са доста по-високи от тези на флагманския смартфон на Samsung - Galaxy S5. Този апарат се ползва с много висока популярност в страната. Изданието съобщава, че в първите дни след старта на продажбите в Южна Корея са продадени около 25 - 30 хиляди LG G3, което е приблизително [B]два пъти повече, отколкото резултатът от миналата година за LG G2 и три пъти по-висок от първоначалните продажби на Samsung GALAXY S5 (7-8000 на ден).[/B]Според ETNews, маркетинговият бюджет на LG дори е няколко пъти по-малък от този на Samsung. Това предполага, че потребителите наистина харесват новия флагман на корейската компания - неговият дизайн, дисплей и иновативната му камера с лазерен автофокус.

Същата информация може да видите и в гсм.арена.

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 04 юни 2014, 10:21

[Quote][B]Дизайнерът на LG G3 обясни, защо корпусът на смартфона е направен от пластмаса[/B]

Неотдавна анонсираният флагман LG G3 се хареса на потребителите с добрите си технически характеристики и с дизайна, с минимални рамки около екрана. По-рано се събщаваше, че задният панел на устройството ще е направен от метал, но това не се потвърди. Заблудата възникна от разпространените в Интернет фотографии и фразата \"задният капак е покрит с метализирана текстура\" в неофициалния анонс на устройството. Всъщност, задният капак е направен от пластмаса с матово покритие, имитиращо метал.

Вицепрезидентът на LG Чул Бае-Ли, отговорен за дизайна на смартфоните обясни в интервю за TrustedReviews, защо корпусът не е направен от метал: \"Ако мислехме да вдигнем цената на смартфона до около 300 щатски долара, то бихме го направили метален. Естествено, металният G3 щеше да бъде по-голям, да има по-големи рамки и детайли. Той щеше да бъде голям и тежък, и хлъзгав. Не считам, че металите са най-подходящия материал за смартфони\".[/Quote]

Източник: Кaldatа

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 04 юни 2014, 10:23

Има ли данни за световни продажби, а не за регионални, че ми стана интересно?(beer)

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 04 юни 2014, 10:29

Като излезе S5 всичко ревеше за липсата на метал в телефона. Тук сега не се чува грам недоволство. Това ме навежда на мисълта, че хейтърите срещу Самсунг са повече от трезвомислещите хора :D

Отговори