G5
-
- Регистриран: 30 юли 2014, 15:44
Re: Re: Re: LG G5
Добре колега - не е Dot View, това не променя факта че е най безполезения флагмански калъф. Никъде не съм казал че кам модула снима, но се надявам все пак да не е батерия с копчета - защото иначе ще е втория безсмислен аксесоар...
Re: Re: Re: Re: LG G5
Днес го почовърках в Плесио около 15ина минути. Стилен телефон, много добре пасва в ръката. Чудесен дисплей откъм ъгли на видимост и яркост. Работи много мазно, явно корейците доста са се постарали да олекотят скина си.
Едиствено не мога да разбера кой ги караше да грундират корпуса. Телефонът се усеща тежък и солиден в ръката, каквото следва да се очаква от един метален апарат, но в същото време допирът е все едно докосваш пластмаса.
Като цяло мога да кажа, че който го вземе, няма да съжалява :) Очаквам да падне бързо, както всички LG флагмани досега. Аз лично чакам HTC 10 от някой оператор
Едиствено не мога да разбера кой ги караше да грундират корпуса. Телефонът се усеща тежък и солиден в ръката, каквото следва да се очаква от един метален апарат, но в същото време допирът е все едно докосваш пластмаса.
Като цяло мога да кажа, че който го вземе, няма да съжалява :) Очаквам да падне бързо, както всички LG флагмани досега. Аз лично чакам HTC 10 от някой оператор
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
Грунда е интересно решение.
Направен е за да не се виждат пластмасовите ивици за антените, които имат всички останали флагмани. Иначе съм против мобилния дизайн. Поне не и в този си вид. Вадиш батерията и телефона умира. Има толкова други начини за прикачване на модулите.
Направен е за да не се виждат пластмасовите ивици за антените, които имат всички останали флагмани. Иначе съм против мобилния дизайн. Поне не и в този си вид. Вадиш батерията и телефона умира. Има толкова други начини за прикачване на модулите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
За сега друг телефон със сменяеми модули в серийно производство не съм виждал, или се бъркам.
С покритието на метала телефонът пързаля ли се или е стабилен в ръка?
С покритието на метала телефонът пързаля ли се или е стабилен в ръка?
-
- Регистриран: 30 юли 2014, 15:44
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
стабилен е, не се плъзга!
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
Няма друг мобилен телефон с модулен дизайн. Всичко друго е на ниво слухове и прототипи. Чу се, че Моторола ще пускат подобни телефони, но никакви подробности кога и какво точно ще има никой не знае.
Телефона стои много добре в ръката. Мой приятел си го купи и го разцъках за половин час. Телефона е супер. Който реши да го закупи изобщо няма да сбърка. Няма какво повече да се желае от един телефон.
Телефона стои много добре в ръката. Мой приятел си го купи и го разцъках за половин час. Телефона е супер. Който реши да го закупи изобщо няма да сбърка. Няма какво повече да се желае от един телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
Абсолютно потвърждавам, че не се хлъзга!
Ползвал съм почти всички флагмани и смело мога да кажа, че за момента това е най-удобния апарат, който не се хлъзга в ръката.
В същото време аз лично не съм съгласен с написаното от колегата по-горе, а именно:
[Quote]но в същото време допирът е все едно докосваш пластмаса. [/Quote]
Според мен са постигнали идеалния вариант метала да не се плъзга от ръката при работа, което увеличава шанса за изпускане.
Ползвал съм почти всички флагмани и смело мога да кажа, че за момента това е най-удобния апарат, който не се хлъзга в ръката.
В същото време аз лично не съм съгласен с написаното от колегата по-горе, а именно:
[Quote]но в същото време допирът е все едно докосваш пластмаса. [/Quote]
Според мен са постигнали идеалния вариант метала да не се плъзга от ръката при работа, което увеличава шанса за изпускане.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
И крие антените. :)
Ще взема и аз да пробвам 5.3 инча щом казваш, че е удобен. Но... още се радвам на кожения Г4... Догодина, ако тенденцията флагманите да са пак с този размер и ми допадне нещо, ще купя. Не смятам да сменям Г4 с Г5.
Ще взема и аз да пробвам 5.3 инча щом казваш, че е удобен. Но... още се радвам на кожения Г4... Догодина, ако тенденцията флагманите да са пак с този размер и ми допадне нещо, ще купя. Не смятам да сменям Г4 с Г5.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
Срещали ли сте информация, за някакви нови модули които се очакват? Защото е несериозно да оставят добрата идея за модулен телефон, само с тези два недоклатени модула.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G5
"На живо" изглежда много по-добре, отколкото на снимки. Почвам да се замислям сериозно. Също и за HTC 10.
S7 не ме грабва, мнооого лъскав. Циганска радост.
S7 не ме грабва, мнооого лъскав. Циганска радост.