GD900 Crystal
Re: LG GD900 Crystal
Къде видя този каталог,понеже в сайта им е още каталога за този месец?
Ако може да ни дадеш линк...
Ако може да ни дадеш линк...
За сайта не знам,но в Пловдив един зареждаше хартиения им каталог за юни в ТЦ "Гранд"
Аха или си нахалствал или си човек със връзки да се докопаш предварително до каталога :)
Ами каталога свободно се разпространява,може и ти да наминеш да си вземеш един :)
LG -то е в началото като топ-предложение.
LG -то е в началото като топ-предложение.
До края на юни е станал 700лв в онлайн шоповете.
999 лв.
Добро начало,поне почва с трицифрено число :D
Само да не се окаже с проблемите на Арена ... ::|
Добро начало,поне почва с трицифрено число :D
Само да не се окаже с проблемите на Арена ... ::|
Eто едно интересно видео.:)
П.п. Не опитвайте това в къщи!
П.п. Не опитвайте това в къщи!
Някой вече да си е поиграл с тела,да сподели мнение как се справя....
-
- Регистриран: 03 окт 2009, 17:00
Ако някой има интерес към този телефон, да погледне промоцията на Плесио...за мен е невероятна, но просто не е мой тип телефон!!! Продават го за 400 лева без никакви условия!!!
Ето, който не вярва :)
http://www.plesio.bg/mobilni-telefoni-c-69978004/gd900-crystal-p-280741.html
Ето, който не вярва :)
http://www.plesio.bg/mobilni-telefoni-c-69978004/gd900-crystal-p-280741.html
Телефонът е уникално стилен. Днес поради не знам каква причина за първи път му обърнах внимание и наистина дяволски много ми допада. Дизайнът е супер - нито е голям, нито е тежък. Дисплеят е голям, менюто е супер, тъчът работи добре, сензорната клавиатура е особено приятна, дори за момиче като мен с доста дълги нокти...:) Камерата ми допада - снима добре, а снимките са хубави дори и качени на компютър. Не съм го пробвала за нощно снимане дали става - нядавам се да (доколкото телефон може да снима добре нощем). Това, което ме притеснява обаче, е батерията - има ли някой представа колко дни горе-долу издържа (някой, който го ползва вече!). Трябва ми да държи поне 2 дни при интензивни разговори (аз средно говоря по 2-3 часа на ден).