GT540 Optimus
Re: LG GT540
[b]Изключително точни и добре обяснени наставления са тези и затова препоръчвам на всички да ги спазват с доверие към потребителя на честно казано фанстастичния LG Optimus!
Аз лично успях да се сдобия с неговия по-нов събрат LG Optimus One (with Android 2.2/Froyo). Нямам думи колко съм доволен, като до икономичност в работата на телефона достигнах по същия указан начин, просто защото правя с приложенията същото тяхното принудително затваряне чрез Настройки или тази прекрасна програма КИЛЪР...
Успех на всички собственици на LG Optimus, работещи с Андроид ОС на ГУГЪЛ![/b]
Аз лично успях да се сдобия с неговия по-нов събрат LG Optimus One (with Android 2.2/Froyo). Нямам думи колко съм доволен, като до икономичност в работата на телефона достигнах по същия указан начин, просто защото правя с приложенията същото тяхното принудително затваряне чрез Настройки или тази прекрасна програма КИЛЪР...
Успех на всички собственици на LG Optimus, работещи с Андроид ОС на ГУГЪЛ![/b]
не мога да го подкарам с usb-to
Usb-to ми е на LG но когато го свържа не иска да тръгне (not recognizeд) не зависимо дали е в Mass Storage или не
Четох в Google че хората имат подобен проблем , дръпнах разни драйвери за разопзнаване на моя модел но не стана, някаква идея как да го подкарам :(
Usb-to ми е на LG но когато го свържа не иска да тръгне (not recognizeд) не зависимо дали е в Mass Storage или не
Четох в Google че хората имат подобен проблем , дръпнах разни драйвери за разопзнаване на моя модел но не стана, някаква идея как да го подкарам :(
някой да знае колко струва подмяна на SWAP платка за това LG?
че моя от пипане до там го докарах
че моя от пипане до там го докарах
-
- Регистриран: 11 яну 2011, 18:09
Някой да е виждал оптимуса в розов вариант?Утре ще си го взимам,но досега не съм го виждала да се предлага в розово :(
Много искам розов телефон, дайте един насам.
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
-
- Регистриран: 04 дек 2010, 15:10
Свали си PS Suite 4 и всичко ще тръгне.След като го инсталираш ще ти го разпознава
-
- Регистриран: 06 ное 2010, 17:34
А филмите с добро качество ли са ?? Защото мисля да си го взема :)
-
- Регистриран: 11 яну 2011, 18:09
Зависи много от качеството на самия файл на мен ми вървят с перфектно качество :) Вземи го няма съжаляваш.
-
- Регистриран: 06 ное 2010, 17:34
добре,де опитвам се да си кача филми, но нещо не става.. МР4-ки чете ли тоя пуст телефон ?? :S:S