KE850 Prada
Re: LG KE850 Prada
Az imam takav telefon veche 2-3 meseca, oshte kogato beshe samo v mag. na Prada. V interes na istinata ne sam dovolna, zashtoto ne e udoben za polzvane s tozi tutch screen. Kakto veche beshe pisal edin uchastnik vav foruma, ne reagira na vlajni ili mokri race ..i.t.n. Telefona e krasiv, no ne e za`hora kato men, koito polzvat telefoni izkliuchitelno i samo po prednaznachenie. Staria mi telefon e Nokia, i mislia da se varna na nego. S dve dumi, na men ne mi varshi rabota.
-
- Регистриран: 25 юли 2007, 04:01
az si go kupih predi mesec,naistina dizaina e nepoftorim,no funkciite samo malko darveni,niama eqalaizer atakav skap telefon bi triabvalo da ima,,sa6to kalavcheto nee izraboteno dobre ot tvarda koja e,misla da tarsa drugo kalavche no neznma dali6a namera takova che damu pasne tochno,nai mn me pritesniava bateriata mu kato go zareda i na 3tia den e padnala bez da sam slu6al mp3-ki ili dasam pravil foto ili dalgi razgovori misla utre da otida v magazina ot koito go kupih i daim kaja che tva nee normalno tolkova barzo damu pada bateriata
-
naistina parite sa mn misla che edno 300euro e prelichna cena za tozi telefon az kato go vidiah za parvi pat naprao sa vliubih v nego no veche kato go imam edin mesec razbrah che e mai poecheto si go gleda6 v rachichkite ot kolkoto naistina da var6i rabota
-
naprotiv v jujbina e po skap
Cenata mu pada mnogo.Izleze na 1990lv mai mesec,a sega ima oferti na 700lv.V Angliq svobodno e 550lv.Shte bude neshto kato Chocolate ot 1200 do 300lv...Struva li si?
abe hora zeh si toq tel ama znae li nqkoi kak da si prika4a snimki kam kontaktite ako vaobshte e vazmojno 4e neshto ne stava 10x
trqbva kontaktite da sa v telefona , ot tam dava6 na option(butoncheto nai dolu v lqvo kato knijka, ot menuto izbirash edit, davash na dolu i ot tam na photo izbirash snimkata